Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Zerex Kids Daily na podporu imunity 120 tabliet

Zobraziť katalóg
Zerex Kids Daily na podporu imunity 120 tabliet
5 1 hodnotení
Multivitamín – tablety, 120 tabliet, určené pre pre deti - 0,14 €/ks
16,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  SPTzere039 Produktové číslo:  8588007981918
Zerex Kids Daily na podporu imunity 120 tabliet 16,90 € Momentálne nedostupné

Zerex Kids Daily na podporu imunity 120 tabliet

Dopřejte vašemu dítěti to nejlepší a podpořte jeho správný vývoj díky výživné kombinaci 13 vitamínů (A, D3, E, K1, B1, B2, B3, B5, B6, B9, H, B12, C) ve formě žvýkacích tablet Zerex Daily Gummy doplněných o extrakt z kurkumy pro maximální posílení.

13 vitamínů pro podporu imunity
Multivitamíny jsou nezbytnou součástí našeho každodenního zdraví, ale někdy může být užívání těchto tablet náročné. Je známo, že děti ne vždy rády polykají pilulky a někteří rodiče je považují za příliš velké. S našimi žvýkacími multivitamíny pro děti se však nemusíte ničeho obávat! Jsou vhodné pro děti a snadno se polykají. Navíc jsou bez umělých barviv nebo příchutí – jen přírodní ingredience, které si vaše děti zamilují!

Proč jsou ZEREX vitamíny pro děti výbornou volbou?
Jak děti rostou, je důležité, aby získávaly dostatek vitamínů a minerálů. Vitamíny jsou důležité pro jejich růst a budování imunity, která může být oslabena. Díky pravidelnému užívání vitamínů budou děti zdravé a odolné vůči chorobám. Proto vám přinášíme ty nejlepší vitamíny pro děti, díky kterým bude budování imunity nejen zdravé, ale i chutné. Multivitamíny ZEREX dodají vašim dětem všechny potřebné vitamíny, které skvěle posílí imunitu, funkci psychiky, ale také pozitivně přispějí k normální činnosti svalů a k udržení zdravých kostí.

  • Vitamíny B2, B3, B5, B6, B9, B12 jsou nezbytné pro správné fungování základních funkcí těla a imunity. Pomáhají udržovat zdravý nervový systém, zajišťují metabolismus a vyživují pokožku. Také pomáhají se soustředěním a lepší pozorností.
  • Vitamin C je jedním z nejdůležitějších vitamínů, který podpoří imunitu a obranyschopnost vašeho dítěte. Zvyšuje odolnost vůči infekcím, napomáhá hojení ran a snižuje závažnost běžného nachlazení.
  • Vitamíny D3 a K1 jsou velmi důležité zejména v prvních měsících dítěte. Mají pozitivní vliv nejen na zdravé udržení stavu kostí, svalů a zubů, ale jsou také potřebné k normální funkci imunitního systému.
  • Vitamin E má antioxidační a pozitivní účinky na činnost nervového systému a skvěle posiluje imunitu.
  • Extrakt z kurkumy má nejen protizánětlivý a antiseptický účinek, ale také podporuje správné funkce dýchacího systému, kardiovaskulárního systému a napomáhá udržovat normální stav kloubů.

Doporučené dávkování:
1 - 2 želé kostky denně, avšak pro lepší a rychlejší vstřebání vitamínů a minerálů doporučujeme polykat.

Upozornění:
Vitamíny nejsou vhodné pro děti do 3 let.

Zloženie

Vitamín A (Retinol) 320 mcg (40% RHP), Vitamín D3 (Cholekalciferol) 2 mcg (40% RHP), Vitamín E (DL-alfa-tokoferyl acetát) 4,80 mcg (40% RHP), Vitamín K1 (Fylochinón) 12 mcg (16% RHP), Vitamín B1 (Thiamín), 0,55 mg (50% RHP), Vitamín B2 (Riboflavín) 0,70 mg (50% RHP), Vitamín B3 (Niacín) 8,01 mg (50% RVH), Vitamín B5 (Kys. D-Panthoténová) 3 mg (50% RHP), Vitamín B6 (Pyridoxín hydrochlorid) 0,70 mg (50% RHP), Vitamín B9 (Kys. listová) 100 mcg (50% RHP), Vitamín H (Vit. B7, D-Biotín) 25 mcg (50% RHP), Vitamín B12 (Kyanokobalamín) 1,25 mcg (50% RHP), Vitamín C (Kys. L-askorbová) 64 mg (80% RHP). Pomocné látky: sorbitol (obj. činidlo, náhradné sladidlo), prírodná pomerančová aróma, protihrudkújúca látka horúčkovitej soli mastných kyselin (rastlinného pôvodu), extrakt z kurkumy (Curcuma longa), sukralóza (náhr. sladidlo).

Parametre a špecifikácia

Forma
Tablety Hotovo!
Počet tabliet/kapsúl
120 Hotovo!
Pre koho
Pre deti Hotovo!
Deti od veku
3 rokov (36 mesiacov) Hotovo!
Účinok
Na posilnenie imunity, Na únavu a vyčerpanie Hotovo!

Forma

Forma
Tablety Hotovo!

Balenie

Počet tabliet/kapsúl
120 Hotovo!

Určenie

Pre koho
Pre deti Hotovo!
Deti od veku
3 rokov (36 mesiacov) Hotovo!

Účinok

Účinok
Na posilnenie imunity, Na únavu a vyčerpanie Hotovo!
Pre časť tela
Mozog Hotovo!

Vitamíny

Druh vitamínu
Multivitamín, Vitamíny pre deti Hotovo!

Typ

Typ
Vitamíny Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky vitamíny pre deti
» Všetky multivitamíny

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Zerex Kids Daily na podporu imunity 120 tabliet Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Zerex Daily Gummy, 120 tablet.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií