AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

Favea KOZÍ Colostrum Forte

Zobraziť katalóg
Favea KOZÍ Colostrum Forte
Kolostrum
Kód:  FAVVIT951 Produktové číslo:  8595244310685
Favea KOZÍ Colostrum Forte Predaj skončil

Favea KOZÍ Colostrum Forte

Doplněk stravy

Kolostrum neboli mlezivo je první mléko kozy, které obsahuje vysoké množství protilátek. Granulát Kozí Colostrum Forte představuje aktivní formu kolostra z prvního nadojení, které je doplněno čekankovým inulinem podporujícím správné funkce střevního traktu. Šetrná forma granulace zajišťuje vysokou stabilitu imunoglobulinů a fyziologickou aktivitu dalších látek na sliznicích, např. sialové kyseliny NANA (N-acetyl-D-neuraminová kyselina).

Složení ve 3 g výrobku

Aktivní látky v 3 g výrobku: kolostrum kozí nativní s až 35% obsahem imunoglobulinů – 300 mg, prebiotikum inulin – 60 mg.
Složení: maltodextrin; glukózový sirup; sacharóza; dehydrogenovaný rostlinný tuk; kolostrum z kozího mléka; bambusová vláknina; inulin z čekanky; mléčný protein; stabilizátor (hydrogenfosforečnan draselný); stabilizátor (polyfosforečnan sodný); látka protispékavá (oxid křemičitý); emulgátor (estery mono- a diglyceridů mastných kyselin s kyselinou mono- a diacetylvinnou); barvivo (rostlinné karoteny).

Doporučené dávkování

Jedna kávová lžička (cca 3 g) 1x denně, nechat rozpustit v ústech nebo rozpustit ve vlaž-ném nápoji, příkrmu či přesnídávce.

Balení: 60 g

Parametre a špecifikácia

Obsiahnuté látky
Kolostrum Hotovo!

Obsiahnuté látky

Obsiahnuté látky
Kolostrum Hotovo!
Poznámka:
» Všetky produkty – kolostrum

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Favea KOZÍ Colostrum Forte 60g.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií