AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Daisy Jones & The Six

Zobraziť katalóg
Daisy Jones & The Six E-kniha, Česky
Elektronická kniha
2020, Česky, 368 strán
Kód:  EK35611 ISBN: 978-80-764-2079-3

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Daisy Jones & The Six Predaj skončil

Daisy Jones & The Six

Vydejte se na nejdivočejší jízdu vašeho života

Daisy Jones vyrůstala na konci šedesátých let uprostřed L.A. v klubech na Sunset Strip, kde už jako dítě poznala alkohol a drogy. V náručí rockových hvězd sní o tom, že bude psát písně, které uslyší celý svět. Po její bezstarostné kráse a božskému hlasu muži šílí. A netrvá dlouho, než si jí všimne i producent Runner Records.

Skupina The Six v té době slaví úspěch na prvním turné. Hlavní hvězda, zpěvák Billy, však na své cestě za slávou klopýtá. Utápí se v závislosti, drtí ho tíha narůstající popularity i odpovědnosti, která ho bude čekat jako budoucího otce.

Ne náhodou se cesty Daisy Jones a skupiny The Six zkříží. Hlasy Daisy a Billyho tvoří něco úžasného. Něco, z čeho celá Amerika šílí. Jejich hudební splynutí se stává legendou. Jak ale takhle silné emoce mohou zvládnout, a jak ovlivní celou skupinu? To se dozvídáme po desetiletích, kdy má každý možnost vyprávět svůj příběh. Každý tam byl, každý má ale svou verzi toho, co se stalo.

Talentovaná spisovatelka Taylor Jenkins Reid vytvořila knihu, která ačkoli je fikcí, zachycuje naprosto neskutečně reálně příběh americké rockové legendy. Podařilo se jí brilantně zachytit nejen atmosféru doby, ale i všechny pocity, které se v lidech mohou odehrávat.

Proč je Daisy Jones fenomén?

» Nejlepší kniha, kterou můžete tento rok číst
» Získala přestižní umístění v Goodreads Choice Awards 2019
» Podmanivý příběh, který stírá hranice mezi fikcí a realitou. Tak moc jsou postavy uvěřitelné
» Retro sedmdesátých let, rockového světa a života, který je již dávnou minulostí. Přesto je pro čtenáře opravdu přitažlivý
» Daisy Jones není jako jiné knihy. Získá vás. Ovládne a nepustí. Na posledních stránkách budete chtít knížku odložit. Blížící se konec příběhu je opravdovým náporem na city čtenáře

Napsali o knize Daisy Jones & The Six

Překvapení roku ! Tahle knížka toho prostě skýtá víc než by se na první pohled mohlo zdát. A i když tohle rozhodně není můj žánr, knihu mužů doporučit snad každému. Taylor Jenkins Reid má pro mě neuvěřitelně skvělý styl.

recenze na databazeknih.cz

 Čte se to dobře, prožijete nespoutaná 70. léta. Sex, drogy, alkohol, ještě víc drog a hlavně hudba. Chtěla bych aby ta kapela doopravdy byla, takže vnímám knihu jako úspěšnou, už jen proto, že jsem si po přečtení hledala kapelu na Spotify a světe div se nebyla jsem jediná - vniklo spoustu alb s podobnou hudbou, nesoucí název Daisy Jones & The Six. Možná to nebude pro každého, ale mně se to líbilo a těším se až Netflix dotvoří seriál

recenze na databazeknih.cz

Ukážky na stiahnutie:

Email (Kindle účet): Ako nastaviť Kindle pre posielanie kníh
Pri ďalšiom nákupe zaslať knihu automaticky
Email (PocketBook účet): Ako nastaviť PocketBook
Pri ďalšom nákupe zaslať knihu automaticky Ako nastaviť PocketBook

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Viac parametrov
V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií