OBJEVTE BESTSELLERY ZA SKVĚLÉ CENY!
Článek byl úspěšně přidán.

STARSKIN® DREAMKISS™ Plumping & Hydrating Lip Mask Péče o rty

+ 14 Beauty Points
10 ml Číslo produktu: 934407
299 Kč
29900 Kč / 1000 ml
give-away-image-data
Starskin maska na rty Dreamkiss

Získáte k nákupu produktů Starskin v hodnotě alespoň 500 Kč. Platí do vyčerpání zásob.

Zboží bude opět k dispozici.
Doprava zdarma od 699 Kč

Objednávky vytvořené do 15:00 budou odeslány ještě dnes. Očekávané datum doručení za 1 až 2 pracovní dny.

*Slevové akce se mohou na webu a na prodejnách lišit.

Prosím informujte mne, jakmile produkt bude opět k dispozici.


Souhlasím, že jsem si přečetl prohlášení o ochraně osobních údajů a souhlasím s ním.
  • 934407
Informace o produktu

S technikou DREAMKISS ™ hydratační maskou, odhaluje STARSKIN® tajemství perfektních hollywoodských rtů - Biocelulóza, technologie nové generace textilní masky, kterou odborníci považují za zlatý standard pro ošetření pokožky. Biocelulóza společnosti STARSKIN je připravena s přírodně fermentovanou kokosovou šťávou, která přilne ke rtům a zajišťuje tak dokonalý fit, protože výživné ingredience pro péči o pleť se rychle a efektivně absorbují. Každá maska na rty je namočená do 5 ml séra a během pouhých 15 minut přináší rty měkké jako polštářek, připravené na polibek. Rty jsou hluboce hydratovány a jemné vrásky jsou viditelně vyplněny a zjemněny. Perfektní základ pro Váš look na červený koberec!

Věk: všechny věkové skupiny
Výhody produktu: Bez acetonu, bez amoniaku, bez ftalátů, bez konzervačních látek, bez laktózy, bezlepkové, bez mikroplastů, bez oříškových stop, bez parabenů, bez parafinu, bez pigmentu a barviv, bez silikonů, bez sulfátů, nekomodogenní, vhodné pro citlivou kůži
Vlastnosti péče: hydratační, udržuje
Typ produktu: maska
Typ pleti: citlivá pleť
Aplikujte na: rty
Dárek k: děkuji, narozeniny
Návod k použití

Vyjměte masku z obalu a opatrně rozložte. Odstraňte ochranou folli a masku přiložte na rty. Nechte ji 15 minut působit a poté ji sejměte. Zbývající sérum prsty lehce vmasírujte do pokožky. Neoplachujte.

Složení

Water (Aqua), Butylene Glycol, Glycerin, Propanediol, 1,2-Hexanediol, Polyglyceryl-10 Laurate, Arginine, Carbomer, Xanthan Gum, Allantoin, Panthenol, Ethylhexylglycerin, Dipotassium Glycyrrhizate, Sodium Citrate, Sodium Hyaluronate, Fragrance (Parfum), Disodium Edta, Dictyopteris Membranacea Extract, Linum Usitatissimum Seed Extract, Salvia Hispanica Seed Extract, Benzyl Alcohol, Polyglutamic Acid, Beta-Glucan, Butyrospermum Parkii Butter, Carthamus Tinctorius Seed Oil, Cocos Nucifera Oil, Niacinamide, Mangifera Indica Fruit Extract, Helianthus Annuus Seed Oil, Honey (Mel) Extract, Punica Granatum Fruit Extract, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Centella Asiatica Extract, Phenoxyethanol, Propolis Extract, Hydrolyzed Collagen, Tocopherol.  

Doporučit