Saloos Hyaluronové sérum 15 ml

Saloos Hyaluronové sérum 15 ml

(2 hodn.)
Značka: Saloos
Certifikáty: CPK
Certifikát CPK
288
Skladem > 10 ks
Možnosti dodání: již zítra u vás
Praha, Palác Lucerna > 3 ks / Praha, Karlín > 2 ks

Hyaluronové sérum v sobě spojuje komplex dvou druhů kyseliny hyaluronové. Díky tomu má výrazné hydratační a vyhlazující účinky, pleť aktivně regeneruje a chrání před vysušením i známkami stárnutí.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu8
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

Hyaluronové sérum Saloos v sobě spojuje komplex dvou druhů 100% kyseliny hyaluronové. Díky tomu má výborné hydratační a vyhlazující účinky, pleť aktivně regeneruje a chrání před vysušením i známkami stárnutí. Eliminuje viditelnost drobných vrásek, linek a jizviček. Díky lehké nemastné konzistenci je sérum vhodné pro všechny typy pleti, včetně té citlivé.

Hyaluronové sérum Saloos obsahuje kombinaci dvou druhů kyseliny hyaluronové: nízkomolekulární kyselinu, která regeneruje pleť dlouhodobě, a vysokomolekulární, která se postará o okamžitý účinek. Hyaluronové sérum zanechá pokožku vláčnou a lehce vypnutou také díky anti-age komplexu Fucocert. Maximálně podpoří přirozené regenerační procesy kůže, navrátí jí zdravý svěží vzhled.

Použití: Pár kapek hyaluronového séra aplikujte ráno a/nebo večer na čistou odlíčenou pokožku obličeje a nechte vstřebat. Podle potřeby použijte samostatně či v kombinaci s oblíbeným pleťovým krémem nebo olejem.

Hyaluronové sérum je součástí balení:

Česká značka přírodní kosmetiky Saloos vstoupila na trh s prodejem 100% přírodních esenciálních olejů pro aromaterapii. Sortiment se záhy rozšířil o tělové a masážní oleje, bio karité balzámy, regenerační pleťové oleje a mnohé další. Výrobky neobsahují žádné umělé konzervanty a barviva, syntetickou parfemaci či ropné produkty. Jako první v České republice získala firma Saloos certifikaci CPK BIO.

Typ pleti: anti age, citlivá pleť, normální pleť, problematická pleť a akné, smíšená pleť, suchá pleť, unavená pleť, zralá pleť

Výrobce: M+H, Míča a Harašta s.r.o., Terronská 19 , 160 06, Praha, Česká republika

Podrobné složení produktu

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu8

Aromaterapie pro děti

Hyaluronové sérum - zázrak v lahvičce

Hydrofilní: co to vlastně znamená?

Novinka v Saloos Bio Královské péči o pleť: Mladistvý a svěží bergamot

Recenze: Hyaluronové sérum od Saloosu

Sérum - klíč k dokonalé pleti

Stálice Saloos

Výprava do království vůní a olejů

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Denisa 17. 9. 2018 20:56

Nic moc. Lepí a stahuje.

/ Klára 1. 7. 2017 23:31

Bohužel úplné zklamání. Nic s pleti neudělala jako bych si na ni noc nedávala. Tak jsme si pro změnu koupila od Nobilis Tilia, tak uvidíme.

/ Andrea 8. 8. 2019 17:14

Na tento výrobek si nemůžu stěžovat. Konzistencí mi ale více vyhovuje hyaluronový fluid od Atoku. Než totiž stačím sérum rozetřít, tak je takové trošku jakoby lepkavé, začne drhnout (asi se do pokožky rychle vstřebává), a je po roztírání. Takže ho musím aplikovat rychle, a po troškách. Ale to je jen má osobní zkušenost. Jinak je mi sérum velmi příjemné a pozitivně mi působí na vrásky.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?