Nobilis Tilia Inhalační tyčinka proti stresu 1 ks

Nobilis Tilia Inhalační tyčinka proti stresu 1 ks

Značka: Nobilis Tilia
Balení:
152
Momentálně vyprodané na e-shopu
Praha, Karlín > 5 ks / Praha, Palác Lucerna > 4 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 4 ks / Praha, OC DBK > 1 ks

Inhalační tyčinka proti stresu je určena pro uvolnění a relaxaci. Směs éterických olejů v tyčince zlepšuje náladu, osvěžuje a uvolňuje mysl. Vůně dodává radost a optimismus.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu6
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Inhalační tyčinka proti stresu Nobilis Tilia je určená pro uvolnění a relaxaci. Směs éterických olejů v tyčince zlepšuje náladu, osvěžuje a uvolňuje mysl. Vůně působí na subjektivní pocity, dodává radost a optimismus.

Pravidelné používání inhalační tyčinky účinně ulevuje při nervovém vypětí organismu, zmírňuje nervozitu a stres. Působí i proti úzkosti a melancholismu. Pomáhá při předmenstruačním napětí, nechutenství a poruchách zažívání nervového původu.

Praktický pomocník

Tato inhalační tyčinka bude vaším statečným zachráncem ve chvílích nadměrného, stresu, úzkosti či duševního vypětí. Díky své drobné velikosti a praktickému balení se vejde do každé kapsy či kabelky a oceníte ji jak doma, tak v práci či ve škole. Inhalační tyčinka je rychle připravena k použití a poslouží v mnoha situacích, kdy potřebujete rychlou úlevu.

Bojujte se stresem

Inhalační tyčinka vám vždy rychle přispěchá na pomoc a její účinky se dostavují během chvilky. Oceníte ji například ve stresujícím zaměstnání nebo v náročnějších životních obdobích. Éterické oleje pomáhají zmírnit vnitřní napětí a přinášejí úlevu pro vaši psychiku. Zmírňují dopady stresu na váš organismus, pomáhají při vysokém tlaku či pocitu bušení srdce.

Rychlá pomoc

Směs éterických olejů tak pomáhá ve všech náročných situacích, působí rovněž proti úzkostem či trémě. Svěží vůně navíc revitalizuje vaši mysl a dodává potřebnou energii. Tyčinka obsahuje pouze čisté přírodní éterické oleje, které působí na vaše tělo i mysl. Díky absenci přidaných syntetických látek tak svoje tělo zbytečně nezatěžujete chemikáliemi.

Použití: Přiložte k nosu a inhalujte kdykoliv podle potřeby.

Upozornění: Ukládejte mimo dosah dětí. Není určeno pro děti mladší 3 let.

Inhalační tyčinka proti stresu je součástí balení:

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu6

Aromaterapie pro těhotné

Darujte k Vánocům zdraví

Fenomén: Civilizační choroby

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Jak jsem se vypořádala s vyhořením

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?