Saloos Santalové dřevo 5 ml

Saloos Santalové dřevo 5 ml

Saloos Santalové dřevo 5 ml

121
120
Skladem > 10 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Brno, Šilingrovo náměstí > 3 ks / Praha, OC DBK > 3 ks / Praha, Karlín > 3 ks / Praha, Palác Lucerna > 3 ks

Rostlinná esence s omamnou exotickou vůní plnou smyslných dřevitých tónů působí afrodiziakálně a má stimulační účinek. Pomáhá při zánětech močopohlavního ústrojí a zmírňuje kašel.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu7
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Saloos Santalové dřevo je čistá rostlinná silice s velice omamnou vůní, která efektivně zmírňuje nepříjemné pachy a přináší do vašeho domova atmosféru relaxace a harmonie. Vůně santalového dřeva působí opojně díky svým exotickým dřevitým tónům.

Olej ze santalového dřeva má přirozeně antiseptické účinky, díky čemuž se dá použít jako přírodní dezinfekce. Jeho použití je vhodné i při dlouhotrvajících zánětech a infekcích. Brání množení škodlivých mikroorganismů a ulevuje od podráždění. Mírní nachlazení a zklidňuje dráždivý kašel.

Éterický olej ze santalového dřeva působí především na močové a pohlavní ústrojí. Stimuluje trávení a podporuje správnou funkci trávicího traktu. Podporuje přirozenou regenerační schopnost pokožky, díky čemuž urychluje hojení. Má také afrodiziakální efekt.

Uvolněte svou mysl

Éterický olej Saloos Santalové dřevo vás pohltí svou až magickou, dřevitou a jemně kořeněnou vůní, která je jako stvořená pro chvíle odpočinku a hluboké relaxace. Vůně santalového dřeva je využívána již po staletí pro uvedení mysli do hluboce uvolněného stavu a je mimořádně vhodná také pro meditaci. Provoní váš domov a dodá mu klidnou atmosféru. 

Relaxace a harmonie

Éterický olej ze santalového dřeva je jasnou volbou, pokud se potřebujete zastavit v náročném dni a vymazat ze své mysli přebytek myšlenek a starostí. Vůně santalového dřeva uvolní napjatou psychiku, zmírní známky stresu a pomůže vám konečně vypnout. Působí blahodárně při nadměrném duševním vypětí a zmírňuje psychickou tenzi. 

Pro vaši pokožku i trávení

Éterický olej Santalové dřevo má ale účinky také na vaše tělo, zejména pak na močový a pohlavní systém. Pomáhá při potížích s močovým traktem a působí proti infekcím. Zároveň stimuluje správnou funkci trávicího systému, ulevuje od bolestí břicha a nadýmání. Skvělé účinky má rovněž na pokožku, kterou regeneruje a podporuje její hojení. 

Tajemství aromaterapie

Jednodruhové éterické oleje Saloos se vyznačují komplexními účinky na vaše tělo i mysl. Aromaterapie je umění využití vonných esencí k ovlivnění duševního i tělesného rozpoložení a dokáže pomoct při mnoha problémech. Esenciální oleje Saloos jsou vyráběny ve vysoké kvalitě a lze je používat jak do aromalampy, tak jimi například ozvláštnit kosmetiku k zesílení jejich účinků. Z široké nabídky vůní si jistě vyberete.

Použití: Pár kapek éterického oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru. Počet kapek volte podle velikosti místnosti, v menších prostorách postačí bohatě dvě kapky, ve větších použijte maximálně 5 kapek. Berte v potaz velikost nádržky aromalampy a její vzdálenost od plamene. U menšího objemu nekapejte více než tři kapky. Používejte v rámci zachování účinnosti éterické oleje a jejich směsi tak, abyste je vzájemně střídali. Je vhodný také do difuzéru.

Upozornění: Éterický olej není vhodný pro těhotné a kojící ženy a děti do neukončeného 6. měsíce. Neaplikujte na kůži bez zředění v nosném (rostlinném oleji), chraňte lahvičku před dětmi a nevystavujte ji slunečnímu záření, dlouhodobé přítomnosti vzduchu a tepla, protože se tak snižuje životnost éterického oleje.

Česká značka přírodní kosmetiky Saloos vstoupila na trh s prodejem 100% přírodních esenciálních olejů pro aromaterapii. Sortiment se záhy rozšířil o tělové a masážní oleje, bio karité balzámy, regenerační pleťové oleje a mnohé další. Výrobky neobsahují žádné umělé konzervanty a barviva, syntetickou parfemaci či ropné produkty. Jako první v České republice získala firma Saloos certifikaci CPK BIO.

Aromaterapeutické účinky: afrodiziakum, mastná pleť, nachlazení a viróza, nespavost a nervozita, onemocnění močových cest, problematická pleť a akné, stres a úzkost, suchá pleť, žaludeční problémy , zralá pleť

Výrobce: M+H, Míča a Harašta s.r.o., Terronská 19 , 160 06, Praha, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu7

Aromaterapeutický horoskop – Panna

Aromaterapeutický horoskop – Ryby

Aromaterapie pro děti

Esenciální oleje v péči o pleť

Éterické oleje při nachlazení

Novinka v Saloos Bio Královské péči o pleť: Mladistvý a svěží bergamot

Stálice Saloos

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Zklamání / Julie 31. 10. 2023 10:46

Ačkoliv jsem stálý zákazník olejů Saloos, tak tento byl pro mě velké zklamání, s olejem vůbec nejde pracovat, prakticky nejde dostat z lahvičky, extrémně nepoužitelná hustota oleje, a když už jsem ho tedy nějak "vyklepla" tak se žádná santalová vůně bohužel nekonala

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?