Annemarie Börlind Vyhlazující hydratační oční krém, Aquanature 15 ml

Annemarie Börlind Vyhlazující hydratační oční krém, Aquanature 15 ml

Certifikáty: ECO CONTROL
Certifikát ECO CONTROL
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Krém s kyselinou hyaluronovou, skvalanem a kofeinem dodává dehydratované pleti v okolí očí potřebnou vláhu a zjemňuje ji. Současně pomáhá vyhlazovat jemné vrásky a přispívá k redukci otoků.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Vyhlazující oční krém z řady Annemarie Börlind Aquanature je vhodný pro pleť ve věku 30 a výše, která je sušší nebo smíšená a již se na ní objevují první vrásky. Jeho základ tvoří termální voda ze Schwarzwaldu bohatá na minerální látky. Dále v něm najdete skvalan, kombinaci rostlinných olejů, kofein či kyselinu hyaluronovou. Krém díky tomu hydratuje pleť a pomáhá ji vyhlazovat.

Jemný oční krém dodává dehydratované pleti potřebnou vláhu díky kombinaci skvalanu, makadamiového oleje, šťávy z Aloe vera či výtažku z mořských řas a zároveň ji zjemňuje. Obsažná kyselina hyaluronová spolu z kmenovými buňkami z papyru lehce vyhladí vrásky v okolí očí způsobené dehydratací a spolu s přidaným kofeinem zmírní otoky a podpoří produkci kolagenu pro mladistvý vzhled pleti.

Aby vyhlazující krém citlivé oční okolí nepodráždil, je složení doplněno také o rostlinné steroly nebo kaméliový olej. Ty mají v kombinaci s Aloe vera nejen zklidňující účinky, ale rovněž pleti dodávají množství antioxidantů, které působí proti jejímu předčasnému stárnutí.

Použití: Malé množství krému lehce vklepejte do čisté pokožky v okolí očí. Ideální je nanášet ho ráno i večer.

Přírodní kosmetika Annemarie Börlind byla založena v roce 1959 ve Schwarzwaldu a dnes je jednou z předních značek na německém trhu, která si své fanoušky získala již ve více než 30 zemích světa. Zárukou vysoké kvality je certifikace výrobků přísným certifikátem EcoControl a CSE.

Produktové řady: AnneMarie Börlind Aquanature

Typ pleti: smíšená pleť, suchá pleť

Výrobce: Börlind GmbH , D-75365, Calw, Německo

Z blogu1

Jak stárne Berlíňanka

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?