Libebit Tuhý bylinný šampon NEEM 70 g

Libebit Tuhý bylinný šampon NEEM 70 g

261
Skladem 1 - 2 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, Karlín > 2 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 1 ks

Tuhý šampon s šetrnými tenzidy a kvalitními rostlinnými oleji pro normální až mastné vlasy. Vhodný také pro citlivou pokožku náchylnou k tvorbě lupů.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Tuhý bylinný šampon NEEM Libebit perfektně poslouží všem typům vlasů i vlasové pokožky. Zejména jej však ocení vlasy normální až mastné a citlivá vlasová pokožka náchylná k tvorbě lupů. Výhodou je pH šamponu, které zajistí, že vlasy již není potřeba oplachovat octovým roztokem. Šampuk voní po citronu, mátě peprné a meduňce.

Základem jsou šetrné tenzidy odvozené od kokosového oleje a kvalitní rostlinné oleje, které vlasy i vlasovou pokožku vyživí. Zelený jíl s vysokým obsahem minerálů zamezuje nadměrnému maštění pokožky. Výluh z vavřínu vznešeného zmírňuje zánětlivé projevy, vyrovnává hladinu mazu a posiluje vlasové cibulky. Neemový olej pokožku hydratuje, zklidňuje, zbavuje lupů a působí antiparaziticky - na vši a hnídy. Inulin je přírodní kondicionační složka.

Neobsahuje silikony, syntetické konzervanty, parfémy ani barviva.

Česká značka Libebit vyrábí kosmetiku z kvalitních přírodních surovin, která je ovoněná éterickými oleji. Produkty jsou ruční výroby.

Použití: Několikrát přejeďte šampukem po důkladně navlhčených vlasech. Vytvoří se bohatá pěna, kterou prsty promněte do vlasů a pokožky. Opláchněte vydatným množstvím vody.

Skladování: Šampon vám vydrží opravdu dlouho (cca jako 2-3 lahvičky klasického tekutého šamponu). Podmínkou je nechat ho po každém použití uschnout a skladovat v suchu. Pokud zůstane ležet v mýdlence plné vody, bude ubývat výrazně rychleji. Pro odkládání použitého šampuku se velmi osvědčilo využití kartáčku na ruce.

Tip: Bohatou pěnu můžete použít na umytí celého těla.

Libebit je česká značka s přírodní hand-made kosmetikou. V produktech můžete najít ingredience, jako je kozí mléko, sůl z Mrtvého moře, aloe vera, konopný olej a zejména kvalitní esenciální oleje.

Typy vlasů: mastné vlasy, normální vlasy, vlasy s lupy

Výrobce: Libebit, Žleb 245 , 664 91, Neslovice,

Podrobné složení produktu

Konzistence: pevná

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu1

Zdravá česká kosmetika Libebit

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Doporučuji / Eva 30. 3. 2022 14:16

Rozhodně doporučuji tento šampon. Vyzkoušela jsem už hodně tuhých šamponu, a tento je rozhodně nejlepší - výborně myje, jde lehce vymýt, stačí jedno namydlení. Vlasy jsou nadýchané, snadno se dají rozčesat a vydrží dlouho čisté.

Top / Petra 21. 7. 2021 08:07

Kvůli své citlivé pokožce hlavy musím používat pouze přírodní tuhé šampony. Jakmile je to chemie, můžu se udrbat. Vyzkoušela jsem jich mraky a tohle je rozhodně topovka. Krásně pění, vlasy jsou hebké a nadýchané a úžasně voní.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: pevná

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?