Nobilis Tilia Sprchový gel pro muže 200 ml

Nobilis Tilia Sprchový gel pro muže 200 ml

Nobilis Tilia Sprchový gel pro muže 200 ml

Značka: Nobilis Tilia
Certifikáty: CPK BIO
Certifikát CPK BIO
Balení:
233
Momentálně vyprodané na e-shopu
Brno, Šilingrovo náměstí > 4 ks / Praha, Palác Lucerna > 4 ks / Praha, OC DBK > 3 ks

Pánský sprchový gel pečuje o potřeby náročné mužské pleti díky obsahu avokádového oleje a jemných rostlinných tenzidů. Krémový gel pokožku spolehlivě myje, vyživuje a zjemňuje.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Pánský sprchový gel Nobilis Tilia pečuje o potřeby náročné mužské pleti díky obsahu avokádového oleje a jemných rostlinných tenzidů. Krémový gel pokožku spolehlivě myje, ale zbytečně nevysušuje ani nedráždí, naopak ji vyživuje a zjemňuje.

Základ sprchového gelu tvoří jemné cukerné tenzidy, které při kontaktu s vodou vytvoří jemnou krémovou pěnu. Ta spolehlivě smyje z pokožky nečistoty i přebytečný kožní maz, aniž by pleť zbytečně dráždila či dokonce vysušovala. Naopak, gel je obohacený o avokádový olej, který pokožku aktivně zjemňuje, vyživuje a zachovává ji zdravou.

Gel má skvělé regenerační schopnosti díky obsahu rostlinného glycerinu a D-pantenolu, pokožku posilují, zjemňují a chrání ji před podrážděním i vznikem drobných zánětů. O protizánětlivé účinky a zároveň příjemnou kořeněnou vůni se postará kombinace esenciálních olejů. Pánský sprchový gel aktivně pečuje o pokožku celého těla a zároveň povzbudí tělo i mysl díky osvěžující vůni.

Sprcha i péče

Sprchový gel Nobilis Tilia určený speciálně pro muže je ideálním společníkem pro vaši každodenní hygienu, jenž pokožku čistí a zároveň o ni pečuje. Sprchový gel Nobilis Tilia obsahuje velmi šetrné mycí tenzidy, pomocí kterých odstraní veškeré nečistoty, ale zároveň pokožku nedráždí a nezpůsobuje její nadměrné vysušení. Je ideální alternativou ke konvenčním sprchovým gelům a zanechá vaši pokožku jemnou a vláčnou. 

Pro zdravou a jemnou pokožku

Sprchový gel Nobilis Tilia je založen na kvalitních přírodních ingrediencích, které pokožku nejen šetrně umyjí, ale dodají jí také potřebnou péči. Kombinace rostlinných tenzidů a přírodních olejů nenarušuje ochrannou hydrolipidovou kožní bariéru, a tím i chrání proti vysušení a nepříjemnému pnutí pokožky po sprchování. Díky tomu je sprchový gel Nobilis Tilia vhodný i na přirozeně sušší pokožku. 

Přírodní ingredience

Obsažený slunečnicový olej dodává pokožce výživu a podporuje její přirozenou pružnost a vláčnost. Díky obsahu vitaminu E chrání proti stárnutí pokožky a posiluje ji. Šetrné mycí tenzidy z cukru a kokosového oleje vytvářejí bohatou krémovou pěnu, která dokonale pokryje pokožku a do čista ji umyje. Díky sprchovému gelu Nobilis Tilia bude každodenní sprcha osvěžujícím a energizujícím zážitkem. 

Příjemná vůně

Variace éterických olejů ve sprchovém gelu Nobilis Tilia navíc dodá pokožce kořeněnou mužnou vůni, která probudí všechny vaše smysly. Sprchový gel povzbudí tělo i mysl a naladí vás do náročného dne. Obsažený D-panthenol navíc pokožku zklidňuje, mírní podráždění a působí proti vysušení. Esenciální oleje pak pokožku tonizují a podporují její regeneraci.

Použití: Sprchový gel naneste na pokožku, napěňte a důkladně smyjte vodou.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu4

Aromaterapie pro těhotné

Avokádový olej pro zdraví a krásu

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?