Nobilis Tilia Šípkový olej, bio 20 ml

Nobilis Tilia Šípkový olej, bio 20 ml

(5 hodn.)
204
Skladem > 10 ks
Možnosti dodání: již zítra u vás
Praha, Palác Lucerna > 3 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 2 ks / Praha, Bílá Labuť > 2 ks / Praha, OC DBK > 2 ks / Praha, Karlín > 1 ks

Bio šípkový olej výborně pečuje o poškozenou pokožku, posiluje ji a pomáhá regenerovat díky vysokému obsahu antioxidantů a vitaminů. 

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu10
Hodnocení5
Položit dotaz
Popis produktu

Bio šípkový olej Nobilis Tilia pečuje a regeneruje poškozenou pokožku díky vysokému obsahu antioxidantů a vitaminů. Šípkový olej je vhodný pro všechny typy pleti. Ochrání je před známkami stárnutí a vznikem vrásek, pomůže také aknózní a ekzematické pokožce. Šípkový olej je získáván šetrnou extrakcí pomocí CO2.

Šípkový olej je zdrojem vitaminu A, nenasycených mastných kyselin a také karotenoidů. Šípkový olej má výborné anti-age účinky, podporuje elasticitu a zdraví pleti. Vzhledem k výživnému složení olej aktivně regeneruje poškozenou pleť, hojí ji a eliminuje viditelnost jizev

Nobilis Tilia je česká společnost, zabývající se výrobou a prodejem přírodní, aromaterapeutické a bio kosmetiky. Výrobky nesou certifikace CPK a CPK BIO a mnohé z nich jsou vhodné pro vegany.

Použití: Pár kapek oleje aplikujte na čistou navlhčenou pokožku obličeje ráno a/nebo večer a lehce rozetřete.

Tip: Olej můžete používat jak v péči o obličej, tak i o pokožku celého těla.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Ostatní kategorie: DIY Kosmetika

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu10

6 důvodů pro 100% rostlinné oleje

Aromaterapie pro těhotné

Esenciální oleje na zmírnění viditelnosti jizev

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná jako šípková panenka

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Minimalistický základ přírodní péče o pleť

Můj rok s přírodní kosmetikou

OCM navrátí pleť do rovnováhy

Šípek

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Zarucena kvalita / Eva 16. 5. 2018 10:28

Sipkovy olej od Nobilis kupuji pravidelne. Plet je po nem hebka a vyzivena. Kdyz jej pouziji pred spanim, nikdy se mi rano nestane, ze bych mela suchou plet :)

šípkový olej / gabčííí 30. 1. 2015 20:44

Po aplikaci byla pokožka kolem očního okolí krásně vláčná a pružná, avšak po třech dnech používaní mě začaly velmi nepříjemně pálit oči během dne. Přestala jsem olejíček používat a je zase vše vpořádku. Tento výrobek je pro mne zklamáním. Využiji ho na oblast dekoltu.

Miláček / Irena 19. 4. 2016 00:29

Můj nejoblíbenější jednodruhový olejíček. Krásně se vstřebá, pleť je po něm heboučká, zanechává sametový pocit. Navíc miluju tu vůni :).

/ Jitka 11. 3. 2020 10:42

Přešla jsem na tento olej z arganového. Za mě naprostá jednička.

Doporučuji / Lucie 6. 5. 2021 23:23

Mám citlivou pleť ke sklonu akné a plně mi vyhovuje. Pro mě nejlepší.

Spokojenost / Nina 1. 10. 2012 19:05

Používám tento olejíček i na obličej a je výborný. Krásně se vstřebává a pleť nechává příjemně hladkou. Jsem s ním velice spokojena.

olejíček / Liana 7. 11. 2014 19:32

Mám jej a je moc příjemný na obličej, krásně vyživí a projasní pleť. I toto menší balení dlouho vydrží, olejíčku stačí nanést trochu.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?