Urtekram Šampon s aloe vera na suché vlasy 250 ml

Urtekram Šampon s aloe vera na suché vlasy 250 ml

(1 hodn.)
Značka: Urtekram
Certifikáty: VEGAN, Ecocert
Certifikát VEGANCertifikát Ecocert
229
Momentálně vyprodané na e-shopu

Šampon Aloe vera pro suché vlasy pečuje o poškozené vlasy i dehydrovanou vlasovou pokožku a dodává jim potřebné živiny. Díky obsaženým rostlinným výtažkům se pokožce i vlasům dostává bohaté výživy.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Šampon Aloe vera pro suché vlasy Urtekram pečuje o poškozené vlasy i dehydrovanou vlasovou pokožku a dodává jim potřebné živiny. Díky obsaženým esenciálním olejům a rostlinným výtažkům se pokožce i vlasům dostává bohaté výživy a hydratace, vlasy jdou odolnější vůči poškození i třepení a získávají zdravý lesk i vzhled.

Výtažky z Aloe vera společně s jemnými rostlinnými tenzidy vlasovou pokožku šetrně myjí, účinně odstraňují nečistoty, přebytečný kožní maz i zbytky stylingových přípravků, aniž by pokožku zbytečně dráždily či dokonce vysušovaly. Naopak, Aloe má skvělé zklidňující a harmonizační účinky, pokožku zjemňuje a zároveň v ní uzamyká tolik potřebnou hydrataci. Obsažené esenciální oleje z máty, meduňky a citrusových plodů působí nejenom skvěle protizánětlivě a hojivě, ale také aktivně zlepšují prokrvení vlasové pokožky a tím pádem usnadňují vstřebávání živin.

Vlasům se tak dostává potřebné výživy, jsou zdravější, pevnější a odolnější vůči poškození, ať už se jedná o časté barvení či pravidelnou úpravu horkým vzduchem. Šampon s výtažky z Aloe vera o suché poškozené vlasy pečuje, bohatě je vyživuje a chrání před poškozením i případným nadměrným vypadáváním.

Lesk a pružnost pro suché vlasy

Šampon Urtekram s výtažky Aloe vera a esenciálními oleji poskytuje vlasům jemnou péči již během mytí. Šampon šetrně odstraní z vlasů veškeré nečistoty, ale zároveň je nevysušuje a naopak jim dodává výživu. Šampon Urtekram je velice jemný, vytváří bohatou krémovou pěnu, která pokryje každý vlas a smyje všechny nečistoty, přebytečný maz a zbytky stylingových produktů. Výsledkem budou jen krásné, vzdušné a lesklé vlasy.

Přírodní šetrné složení

Na rozdíl od konvenčních šamponů obsahuje šampon Urtekram pouze sulfáty založené na rostlinné bázi, které jsou oproti syntetickým sulfátům mnohem šetrnější, nezpůsobují vysušení vlasů a pokožky hlavy a nedráždí ji. Tento šampon ocení zejména suché, poškozené a lámavé vlasy se sklonem k roztřepení konečků, které budou opět posílené a krásně pružné. 

Výživa a posílení

V tomto šamponu najdete také velké množství výtažků z Aloe vera, které se vyznačují intenzivními zklidňujícími účinky. Aloe vera efektivně zmírňuje jakékoliv podráždění, zklidňuje svědění pokožky hlavy a zmírňuje zarudnutí. Zároveň spolu s rostlinným skvalenem podporuje hydrataci pokožky hlavy a dodává jí živiny. Esenciální olej z citrusů podporuje lesk vlasů a výtažek z máty stimuluje prokrvení pokožky hlavy pro zdravý růst vlasů.

Použití: Malé množství šamponu naneste do vlhkých vlasů a lehkou masáží napěňte. Poté opláchněte čistou vodou a postup opakujte, při druhém mytí nechte šampon působit 2-3 minuty a až poté opláchněte vodou.

Společnost Urtekram byla založena v Dánsku a řadí se mezi hlavní výrobce přírodní kosmetiky ve Skandinávii. Nabízí čistě přírodní pečující kosmetiku bez obsahu parabenů, syntetických parfemačních látek a derivátů ropy. Kosmetika Urtekram má certifikát Ecocert a kvalitou jednotlivých produktů si můžete být jistí.

Produktové řady: Urtekram Aloe Vera

Typy vlasů: suché vlasy

Výrobce: Urtekram International A/S, Klostermarken 20 , 9550, Mariager, Dánsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu1

Krása jménem Urtekram ve své nejčistší podobě

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Urtekram Aloe Vera

Nenašli jste to pravé? Co tohle?