Desert Essence Šampon pro suché vlasy kokos 237 ml

Desert Essence Šampon pro suché vlasy kokos 237 ml

Desert Essence Šampon pro suché vlasy kokos 237 ml

(2 hodn.)
Značka: Desert Essence
Balení:
384
Momentálně vyprodané na e-shopu
Praha, Karlín > 4 ks / Praha, Palác Lucerna > 3 ks / Praha, OC DBK > 2 ks

Šampon pro suché vlasy pečuje o slabý poškozený vlas díky obsahu výživných rostlinných výtažků, olejů a másel. Dodává pokožce hlavy potřebné živiny, aktivně se stará o zdraví samotného vlasu.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

Šampon pro suché vlasy Desert Essence pečuje o slabý poškozený vlas díky obsahu výživných rostlinných výtažků, olejů a másel. Ty nejenom že dodají pokožce hlavy potřebné živiny, ale také se aktivně starají o zdraví a vitalitu samotného vlasu a chrání jej před opětovným poškozením. Šampon je výborným pomocníkem pro pravidelnou péči o suché roztřepené vlasy s tendencí ke krepatění.

O hydrataci a bohatou výživu suchých roztřepených vlasů se postará bambucké máslo společně s jojobovým, konopným, olivovým a kokosovým olejem. Ty jsou bohaté na množství nenasycených mastných kyselin a dalších živin potřebných pro zdravé pružné vlasy. Rostlinné oleje mají blahodárné regenerační účinky nejenom na samotný vlas, ale i pokožku hlavy, hydratují ji do hloubky a chrání před podrážděním. 

Extrakty z rozmarýnu a lopuchu vlasovou pokožku vyživují, zlepšují její prokrvení a napomáhají tak snadnějšímu vstřebání živin až k vlasovému kořínku. Zároveň uhlazují a zacelují strukturu poškozeného vlasu, lehce jej obalují a usnadňují rozčesávání. Kokosový šampon je skvělým pomocníkem pro péči o suché vlasy poškozené častým barvením či pravidelnou úpravou horkým vzduchem. Vlasu se dostává potřebné hydratace i výživy, je odolnější a lesklejší.

Použití: Malé množství šamponu naneste do vlhkých vlasů a lehkou masáží napěňte. Poté opláchněte čistou vodou a postup opakujte, při druhém mytí nechte šampon působit 2-3 minuty a až poté opláchněte vodou.

Tip: Pro dosažení nejlepších výsledků používejte šampon v kombinaci s kondicionérem ze stejné produktové řady.

Kosmetika Desert Essence je převážně v bio kvalitě a její naprosto přírodní složení zaručuje výbornou mycí schopnost, výsledný efekt i vůně. 

Typy vlasů: suché vlasy

Výrobce: Desert Essence, P.O. Box 14007 , 11788, Hauppauge, New York , Spojené Státy Americké

Z blogu1

Nový rok v New Yorku

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Když vidíš jak se lesknou / Beáta 30. 4. 2022 23:34

Jsem nadšená. Zeptala jsem se kamarádky co dělá s vlasy, že se jí tak lesknou. Doporučila mi tento šampon a musím říct, že je výborný. Pění, důkladně myje, vlasy jsou hydratované a lesklé, což u mých lehce vlnitých a suchých je malý zázrak.

Spokojenost / Marta 30. 5. 2013 10:06

Neuvěřitelně pění, myje důkladně, hezky voní po kokosu, používám ho v kombinaci s kokosovým kondicionérem Reniu a vlasy mám příjemné na dotek, lesklé, pružné

Musím se přiznat / Renča 22. 1. 2019 16:11

V biooo jsem zkoušela spoustu šamponů, práškové můj přirozený objem zmizel a špatně odmastily a normální vždy mé vlasy byly i po umytí suché a nakonec se nezvlinily nebo jen opravdu krepatým způsobem. Tento šampón v kombinaci s kondicionérem udělá divy. Vlasy jsou přirozené, pružné, krásně zvlněné a hlavně nevysušené. Po používání více než půl roku se zmírnilo aji třepení konečků, což předtím byl nemožný boj. Stylingové mlíčko ze stejné řady pro kudrnaté vlasy taky super. Škoda jen, že tato řada postrádá masku.

Super / Veronika 21. 1. 2019 11:44

Bezvadný šampon, který neuvěřitelně pění, takže ho opravdu není potřeba moc. Krásně vymyje olejový zábal, ale přitom vlasy nevysuší. V kombinaci s kokosovým kondicionérem je to super kombo.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?