Lavera Rtěnka 34 nadčasová červená, Trend Sensitiv 4,5 g

Lavera Rtěnka 34 nadčasová červená, Trend Sensitiv 4,5 g

Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
Balení:
322
Momentálně vyprodané na e-shopu

Rtěnka v klasickém jasně červeném odstínu s teplým podtónem je vhodná pro jakoukoliv příležitost. Navíc dodá vašim rtům péči potřebnou pro jejich hebkost a vláčnost.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Rtěnka Nadčasová červená z řady Lavera Trend Sensitive má dodá vašim rtům klasický jasně červený odstín s teplým podtónem. Má příjemnou nelepivou konzistenci, která krásně taje na rtech. Je obohacená o řadu rostlinných olejů či másel a pečujících výtažků z bylin, takže se postará nejen o barvu, ale o výživu rtů po celý den.

Rtěnka Lavera v nadčasovém červeném odstínu by měla být základem každé kosmetické taštičky, protože se hodí pro každou příležitost. Díky karnaubskému a kandelilovému vosku se snadno nanáší. Její složení je bohaté na kvalitní přírodní oleje, jako je arganový, jojobový, mandlový a další, které jemné pokožce rtů dodávají látky důležité pro jejich zdravý vzhled.

Bambucké a kakaové máslo zanechávají rty příjemně zvláčněné a předchází tak vysoušení a popraskání. Kakaové máslo navíc propůjčuje rtěnce příjemnou, lehce čokoládovou vůni. Složení rtěnky je obohaceno o extrakty z lipového květu, slézu, rakytníku nebo růže stolisté, jež se postarají o to, aby byly rty hebké, regenerované a zklidněné.

Použití: Rtěnku nanášejte na rty buď přímo z tuby, nebo použijte štěteček. Před její aplikací můžete ještě použít konturovací tužku.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Barva: červená

Produktové řady: Lavera Trend Sensitiv

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Z blogu2

Na vlastní kůži: Přírodní dekorativní kosmetika

Víte, co obsahuje vaše rtěnka?

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Doporučuji / Eva 16. 2. 2020 16:28

S touto rtěnkou jsem spokojená, dobře se nanáší, na rtech je příjemná a dokonce i něco vydrží.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Produktová řada Lavera Trend Sensitiv

Nenašli jste to pravé? Co tohle?