SANTE Rostlinná barva na vlasy ořechově hnědá 100 g

SANTE Rostlinná barva na vlasy ořechově hnědá 100 g

(1 hodn.)
Značka: SANTE
Certifikáty: BDIH, NATRUE
Certifikát BDIHCertifikát NATRUE
265
Skladem 3 - 5 ks
Možnosti dodání: již zítra u vás

Přírodní prášková barva v okouzlujícím oříškově hnědém odstínu dodá vašim vlasům zářivý lesk a zdravý vzhled díky vyváženému složení s rostlinnými pečujícími ingrediencemi a bez obsahu chemických látek.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

SANTE prášková barva na vlasy ořechově hnědá je přírodním produktem vhodným k barvení vlasů, jež neobsahuje amoniak, peroxid a další potenciálně škodlivé syntetické látky. Složení z přírodních ingrediencí nezatěžuje vlasy, nepoškozuje je a naopak napomáhá posilovat jejich strukturu. Tento odstín dodá blond až středně hnědým vlasům výraznější odstín díky oříškově hnědým tónům, jež podtrhnou rysy vašeho obličeje a zvýrazní váš přirozený vzhled.

Složení těchto barev je ze 100% rostlinné, a proto vhodné pro všechny typy vlasů. Nedráždí citlivou pokožku hlavy a nenamáhá oslabené vlasy. Přírodní ingredience vyhlazují povrch vlasů a navracejí jim tak lesk a zdravý vzhled. Jedinečná směs přírodních pigmentů rovnoměrně obalí vlas a dodá mu zářivý odstín, jež splyne s přirozenou barvou vlasů a vytvoří tak jedinečný výsledek, jež harmonicky podtrhne vaši krásu.

Prášková konzistence vlasy nezatěžuje a dodává jim okouzlující objem a tvar pro snadnou úpravu. Pečující složky napomáhají posilovat texturu vlasového vlákna a dodávají mu hydrataci a výživu. Snadné použití a rovnoměrné nanášení jsou příjemnou součástí barvení s práškovými barvami na vlasy SANTE. Vlasy jsou lesklé, zářivé a plné života.

Rostlinné barvy SANTE jsou složeny z kvalitní henny (Lawsonia inermis) a dalších rostlin, které doladí barvený odstín a podpoří regeneraci vlasu i pokožky. Rostlinné barvy nepoškozují vlasy, protože do vlasu nepronikají, pouze se navážou na keratin ve vlasu obsažený. Výsledná barva je takto značné závislá na původní barvě vlasů a na individuálním stavu vlasu. Každým dalším barvením se vrstva rostlinné barvy na vlasu zvětšuje, takže barva může v důsledku častého barvení mírně tmavnout, ale také lépe chytá.

Vymývání barvy je značně individuální a nelze zaručit žádnou minimální dobu, po kterou barva zůstane v podobě jako těsně po barvení. Díky tomu, že rostlinná barva nepoškozuje vlas ani není škodlivá pro pokožku, je možné barvení opakovat častěji než u chemických barev. V případě, že je výsledná barva neuspokojivá či jinak neodpovídá požadavkům, je možné prakticky ihned nabarvit znovu a barvu tak zkorigovat. Rostlinná barva nikdy nezesvětlí barvu, a to jak původní, tak tu dosaženou předchozím barvením. V případě barvení šedin se doporučuje dvoufázové barvení.

Použití: Barvu nejprve vyzkoušejte na malém prameni vlasů. Přírodní barva SANTE se spojí s vaším přirozeným odstínem vlasů a vytvoří jedinečný barevný výsledek.

Tip: Pro optimální výsledek doporučujeme vlasy předem umýt šamponem SANTE Lava Power.

Upozornění: Barva obsahuje hennu. Mezi chemickým barvením a aplikací henny proto vyčkejte alespoň 3 týdny.

Německá značka SANTE vyrábí kvalitní přírodní kosmetiku čistě z přírodních zdrojů. U produktů můžeme najít certifikace jako BDIH a Natrue a spousta je vhodná také pro vegany.

Barva: hnědá, oříšková

Výrobce: SANTÉ Naturkosmetik GmbH, Zur Kräuterwiese , 31020 , Salzhemmendorf, Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: prášková

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu4

5 věcí, které jste možná nevěděli o henně

Co všechno umí henna

Henna aneb barvení bez chemie

Tmavohnědá henna: která je nejlepší?

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: prášková

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?