Lavera Regenerační noční krém, Basis Sensitiv 50 ml

Lavera Regenerační noční krém, Basis Sensitiv 50 ml

Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Hýčkejte svou pleť i v noci s pomocí nočního regeneračního krému s recepturou Green Hydro Complex zajišťující hloubkovou hydrataci.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Regenerační noční krém Basis Sensitive od značky Lavera účinně zjemňuje pleť a udržuje ji hydratovanou po celou noc. Viditelně zlepšuje stav pokožky. Ta vypadá svěže a pěstěně.

Díky vysokému obsahu Aloe vera chrání tento krém před vysušováním pleti. To vede k uvolněnému a svěžímu vzhledu. Bambucké máslo zanechá pleť zjemněnou a zvláčněnou. Krém má lehkou, příjemnou texturu s nevtíravou vůní a lze ho využít i jako pleťovou masku.

Lavera je světoznámá německá značka přírodní a bio kosmetiky. Jejím cílem je nabídnout kvalitní kosmetiku s čistě přírodním složením, která je vhodná pro citlivou a alergickou pokožku, stejně tak i pro naše nejmenší. Jejich heslem je „Bio a přírodní kosmetika pro každého“.

 

Použití: Naneste večer na vyčištěnou pleť a jemně vmasírujte. V případě, že použijete jako masku, naneste rovnoměrně silnější vrstvu na vyčištěnou pleť a nechte 10 až 15 minut působit. Podle potřeby zbytek krému vmasírujte nebo odstraňte jemným kosmetickým ubrouskem.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Typ pleti: citlivá pleť, suchá pleť

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?