DULCIA natural Pleťový krém s ovocem a Q10 - čistící komplex 50 ml

DULCIA natural Pleťový krém s ovocem a Q10 - čistící komplex 50 ml

Značka: DULCIA natural
Balení:
504
Momentálně vyprodané na e-shopu
Praha, Karlín > 1 ks

Krém s vysokým obsahem výživných látek, vitaminů a antioxidantů zajistí zářivý a mladistvý vzhled pokožky. Krém je vhodný pro normální, smíšenou až mastnou pleť.  

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Pleťový krém s ovocem a Q10 - čistící komplex DULCIA natural je plný výživných látek, vitamínů a antioxidantů obsažených v ovoci a zajistí tak zářivý a mladistvý vzhled pokožky. Jedinečná kombinace složek navíc pomáhá odvádět a odstraňovat toxiny z kůže.

 

Jedinečná směs přírodních látek má silnou čisticí schopnost, protizánětlivé účinky a aktivně bojuje proti bakteriím způsobujících akné. Aktivní látky pocházející z černého kmínu, magnólie a manuky chaulmoogra mají antimikrobiální vlastnosti a minimalizují zánětlivé stavy v pokožce. Krém snižuje tvorbu komedonů. Obsažený med pokožku zvláční, stáhne a udržuje její vlhkost. 

 

Výživový pleťový krém svými čistícími schopnostmi okamžitě vaši pleť čistí, hydratuje a obohacuje vitaminy a antioxidanty. Svoji hutnou ale velmi příjemnou nemastnou konzistencí krém pokožku hydratuje, čistí, neucpává póry a chrání před projevy stárnutí. Růžová voda jako nosná složka krému zajistí potřebnou hydrataci a to i bez obsahu olejových složek.

 

Krém současně zvyšuje tvorbu kolagenu, elastinu a lipidů v kůži, které jí zajistí pružnost a pevnost. Vzácný marocký jíl – Rhassoul jíl pomáhá předcházet tvorbě akné, má protizánětlivé, antibakteriální a antiseptické účinky. Jahodový a malinový prášek chrání pokožku před projevy stárnutí a zklidňují začervenalou pokožku.
 

Použití: Malé množství krému naneste na dokonale vyčištěnou pleť. Jemnými krouživými pohyby krém vmasírujte do pokožky tváře, krku a dekoltu.

Tip: Tento krém byl vytvořený hlavně pro potřeby mastné, smíšené až problematické pleti, ale vyhovuje i normální pleti, pokud se doplní ještě výživnějším krémem. Doporučujeme především pro denní péči, protože je výborný jako podkladový krém pod make-up. Velmi častá je potřebná adaptace pleti na tento krém, protože může při prvním použití vyvolat pocit napnuté až stažené pokožky. Tento pocit rychle ustoupí a zůstane pocit čisté, svěží a hedvábně jemné pokožky.

DULCIA natural je přírodní kosmetika založená na bázi rostlinných a bylinných extraktů, kvalitních esenciálních olejů, vzácné růžové vody a aloe vera. Vznikla z rodinné tradice bylinkářství a mastičkářství, která se přenáší z generace na generaci. V kosmetice DULCIA natural nenajdete žádný živočišný tuk, umělá barviva, parabeny či palmový olej a ani destilovanou vodu, která se z pokožky rychle vypařuje a způsobuje pak její nadměrné vysušování.

Typ pleti: mastná pleť, problematická pleť a akné, smíšená pleť

Užití: vnější

Výrobce: DULCIA natural, s. r. o. , Skalicka cesta 9A , 83102, Bratislava, Slovensko

Naše hodnocení:

Samotná textura je velice příjemná, lehounká a s lehce chladivým účinkem.
Dobře se roztírá a rychle vstřebává aniž by na pokožce zanechal mastný film, má zmatňující efekt.
Eliminuje tvorbu černých teček a malých pupínků.
Někomu nemusí sedět jeho aroma.

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu1

Dulcia - poctivá přírodní kosmetika se slovenskou duší

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?