Logona Pleťový krém s karotkou a Vitaminem F 30 ml

Logona Pleťový krém s karotkou a Vitaminem F 30 ml

Značka: Logona
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
Balení:
466
Momentálně vyprodané na e-shopu i prodejnách BiOOO.cz

Pleťový krém má lehké tónovací vlastnosti a skvěle tak sjednotí odstín pleti. Jemná konzistence s karotkovým extraktem a vitamínem F poskytuje pleti intenzivní vlhkost a chrání ji před volnými radikály. 

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Pleťový krém s karotkou a vitaminem F od Logony obsahuje minerální pigmenty, které napomáhají sjednotit odstín pleti. Navíc pleť hloubkově vyživuje, chrání před volnými radikály a oxidačním poškozením, hydratuje a působí proti stárnutí pleti. 

Tónovací krém obsahuje organickou aloe vera šťávu, která dodá pleti pořádnou dávku hydratace, eliminuje podráždění a hojí nedokonalosti pokožky. Obsažený mandlový olej, karotkový extrakt, bambucké a kakaové máslo jsou skvělým zdrojem potřebných nutrientů pro udržení zdravé a projasněné pokožky.

Německá značka přírodní kosmetiky Logona nabízí ucelenou péči o pleť, vlasy a pokožku celého těla pro celou rodinu v mnoha produktových řadách. Vysoká kvalita a přírodní složení, respekt k přírodě a sociální zodpovědnost - to je značka Logona.

Použití: jemně vmasírujte ráno na vyčištěnou pleť.

Kosmetika Logona je kompletně vyvíjena i vyráběna v Německu. Většina z jejích prostředků je vhodná pro vegany. Všechny použité suroviny jsou certifikovány na vysokou kvalitu, ať už se jedná o bio složky nebo o recyklované a recyklovatelné obaly. 

Produktové řady: Logona Nourish

Typ pleti: všechny typy pleti

Výrobce: Logona Naturkosmetik und Heilmittel Hans Hansel GmbH, Zur Kräuterwiese , D-31020, Salzhemmendorf, Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?