POETIKO Pleťový krém pro suchou pleť s mandlovým olejem, heřmánkem a arnikou 30 ml

POETIKO Pleťový krém pro suchou pleť s mandlovým olejem, heřmánkem a arnikou 30 ml

Značka: POETIKO
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Krém pro suchou a citlivou pleť s rozjasňujícím heřmánkem a zklidňující arnikou představuje komplexní péči s charismatickou vůní slunného podzimu.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Pleťový krém pro suchou pleť od značky POETIKO:

  • pro suchou a citlivou pleť
  • s mandlovým olejem, arnikou a heřmánkem
  • obsahuje také aktivní látku z rozmarýnu, která hloubkově hydratuje a vyživuje
  • zjemňuje, vyživuje, zvláčňuje, pečuje, zmírňuje pnutí
  • bohatá medovinová vůně podzimu

Hlavní ingredience

Mandlový olej
Mandlový olej svým složením a strukturou je blízký lidské kůži, a díky tomu blahodárně působí na všechny typy pokožky, včetně citlivé, dětské i ekzematické. Unavené pleti dodá ztracenou energii, vlhkost a elasticitu, poradí si však i s podrážděním a zarudnutím.

Rozmarýn
Rozmarýn je bohatým zdrojem antioxidantů a látek napomáhajících regeneraci pleti. Z něj získaná aktivní látka má zklidňující účinky a zároveň podporuje přirozenou odolnost pleti proti škodlivému slunečnímu záření.

Arnika
Arnika díky svým dezinfekčním vlastnostem se výborně postará nejen o aknózní pleť, ale i ekzémy a další kožní problémy. Preventivně působí proti drobným žilkám v obličeji i křečovým žilám. Skvěle se osvědčila také v boji proti nejrůznějším otokům, včetně váčků a tmavých kruhů pod očima.

Použití: Nejdříve pleť důkladně odlíčíme a omyjeme vlažnou vodou. Následně krém krouživými pohyby jemně rozetřeme a necháme vstřebat. Naše pleť pak po celý den statečně odráží útoky škodlivých látek, aniž by utrpěla její jemnost a vláčnost. Krém můžeme používat také jako noční péči.

Československá značka Poetiko, neboli PO-ETI-KO, byla založena 4 ženami, kamarádkami, které spojuje stejná vášeň - hravý a zdravý přístup k životu. Značka Poetiku propojuje dva světy, a to vědu a přírodu. Dbá na výběru prvotřídních surovin, inspirují se tradiční bylinkářskou kulturou a doplňují jí o biotechnologické poznatky, které zabezpečují dlouhodobé výsledky. 

Typ pleti: citlivá pleť, suchá pleť

Výrobce: NATURLAB.ORGANIC s.r.o., U Národní galerie 470 , 156 00, Praha 5, Česká republika

Z blogu1

Poznejte omamné vůně nové lokální značky Poetiko

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?