Lavera Pleťová voda hydratující Sléz & Mandle, Faces 125 ml

Lavera Pleťová voda hydratující Sléz & Mandle, Faces 125 ml

(1 hodn.)
Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Jemná hydratující pleťová voda Sléz & Mandle šetrně čistí suchou a citlivou pokožku Výtažky ze slézu pokožku zklidňují a brání jejímu podráždění, zatímco mandle pečuje a vyživuje.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Jemná hydratující pleťová voda Lavera Faces Sléz & Mandle šetrně čistí suchou a citlivou pokožku náchylnou k podráždění, aniž by ji vysušovala a narušovala její přirozenou ochrannou vrstvu. Bio výtažky ze slézu pokožku zklidňují a brání jejímu podráždění, zatímco extrakty z mandle o ni pečují a vyživují ji.

Hydratující pleťová voda v sobě spojuje zklidňující extrakty ze slézu a vrbové kůry. Díky tomu mírní podráždění a zarudnutí citlivé pleti, chrání ji a zároveň eliminují pnutí pokožky. Výtažky z mandlí suchou citlivou pokožku harmonizují, podporují její přirozené regenerační procesy a brání dehydrataci. Reaktivní pleti se tak dostane výživy, hydratace a dokonalého vyčištění od make-upu a nečistot v jednom kroku.

 

Jemná očista

Hydratující pleťová voda Sléz & Mandle Lavera Faces jemně očistí vaši pokožku od zbytků make-upu, nahromaděných nečistot a pozůstatků pečujících přípravků, aniž by ji podráždila nebo způsobila její vysušení. Tato maximálně šetrná pleťová voda je vhodná zejména pro suchou pokožku a také pro pleť, která je reaktivní a přecitlivělá na čistící přípravky.

Hydratovaná a svěží pleť

Tuto pleťovou vodu můžete používat ráno i večer po odlíčení a umytí pokožky. Pleťová voda pokožku dočistí a zároveň má jemné tonizační schopnosti. Pleť pak lépe přijímá pečující přípravky a je zklidněná. Hydratující pleťová voda nenarušuje obranyschopnost pleti, neovlivňuje ochrannou hydrolipidovou bariéru a naopak pokožku posiluje.

Pro zklidnění pokožky

Výtažek z mandlí má intenzivní zklidňující účinky a dokáže zmírnit jakékoliv podráždění či zarudnutí pleti. Zároveň podporuje přirozenou regenerační schopnost pleti, urychluje hojení a posiluje její ochranu. Extrakt ze slézu a výtažek z vrbové kůry pomáhají ustanovit na pokožce rovnováhu a zanechávají ji hydratovanou a zářící zdravím.

Použití: Malé množství pleťové vody naneseme na vatový tampon a jemnými tahy odlíčíme obličej, krk a dekolt. Poté můžeme opláchnout vlažnou vodou. Hydratující pleťovou vodu můžeme použít samostatně, nebo pro dosažení nejlepších výsledků v kombinaci s Čistícím pleťovým mlékem sléz & mandle.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Produktové řady: Lavera Faces

Typ pleti: citlivá pleť, normální pleť, suchá pleť

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu2

Nejčastější chyby při odličování

Tonizace: nutnost nejen pro mastnou pleť

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Markéta 19. 11. 2018 22:14

Docela příjemné a hezky dočistí - nicméně na posledním balení, co jsem si koupila, je napsáno "s micelární technologií" - což mě zklamalo (mám pocit, že u mého prvního balení to nebylo). Micelární vody by se neměly používat denně, protože vysušují (což můžu potvrdit). Tato voda mi tedy přijde spíše na smíšenou pleť

/ Petra 1. 3. 2020 07:45

Po dlouhé době jsem s nějakým přípravkem na pleť spokojená. Na odlíčení jako takové používám od stejné firmy odličovací pleťové mléko a tato voda pleť krásně dočistí a zároveň mě nevysušuje, což je při mojí suché a citlivé pleti co říct. produkt určitě doporučuji :)

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?