Lily Lolo Mineral Cosmetics Minerální make-up Blondie 0,75 g

Lily Lolo Mineral Cosmetics Minerální make-up Blondie 0,75 g

(3 hodn.)
100
Skladem 3 - 5 ks
Možnosti dodání: již zítra u vás
Brno, Šilingrovo náměstí > 5 ks / Praha, Palác Lucerna > 5 ks / Praha, OC DBK > 3 ks / Praha, Karlín > 2 ks

Jemný pudrový make-up s obsahem minerálních pigmentů podtrhne přirozenou krásu světlé a velmi světlé pleti s vyváženým neutrálním podtónem. Lehce rozjasňuje, kryje nedokonalosti a neucpává póry.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu5
Hodnocení3
Položit dotaz
Popis produktu

Lily Lolo Minerální make-up Blondie je vhodný obzvláště pro velmi světlý a světlý odstín pleti. Jeho podtón je vyvážený, proto jej lze využít pro neutrální tóny pleti, která nejde barevně ani do růžova, ani do žluta. Jeho sametově jemná struktura nezatěžuje pokožku a dokonale sjednocuje její vzhled, zároveň se však vyznačuje vysoce variabilní krycí schopností od lehkého až po plné krytí dle množství naneseného produktu.

Minerální make-up Lily Lolo je skvělou přírodní alternativou v oblasti dekorativní kosmetiky. Sjednocuje barevný tón pleti, pomáhá zakrýt případné nedokonalosti a dodává vám přirozeně krásný vzhled. Jemné rozjasňující částečky rozzáří vaši tvář a dodají zdravou barvu unavené a zašedlé pleti. Make-up je mimořádně jemně namletý, velice snadno se nanáší pomocí houbičky či kabuki štětce a nevytváří efekt masky.

Díky přírodnímu složení bez chemických látek a pro kůži potenciálně škodlivých syntetických složek je vhodný pro všechny typy pleti. Nedráždí pokožku, nezpůsobuje začervenání a lze jej použít i pro citlivou či aknózní pleť. Zároveň je vysoce odolný proti otěru i vlhkosti a vyznačuje se celodenní výdrží bez nutnosti dodatečných úprav. Je možno jej také vrstvit podle požadované míry krytí. Minerální make-up je ideální i pro náročné uživatelky, které si přejí bezchybný, avšak dokonale přirozený výsledek.

Kouzlo minerálního make-upu

Minerální make-up Lily Lolo je tím nejlepším, co můžete ve světě minerální kosmetiky vyzkoušet. Minerální make-up na rozdíl od konvenčně nabízených make-upů vyniká svým kvalitním složením, kdy neobsahuje žádné přidané syntetické ingredience ani silikony, které často stojí za ucpáváním pórů. Minerální make-up Lily Lolo je tedy zcela přírodní a poskytne vaší pokožce jemnou péči.

Krytí a sjednocení

Minerální make-up Lily Lolo si zachovává všechny kladné vlastnosti klasických make-upů, avšak zároveň také dlouhodobě při pravidelném používání prospívá kvalitě pleti, kterou nezatěžuje a nezpůsobuje ucpávání pórů, a tím i vznik pupínků. Vytvoří na vašem obličeji rovnoměrnou vrstvu, která sjednotí tón pleti a zakryje případné nedokonalosti.

Přirozený efekt

Nemusíte se ale bát, že by minerální make-up byl na vašem obličeji jasně patrný. Díky kvalitním minerálním pigmentům má sice výbornou krycí schopnost, avšak zároveň je na tváří velice přirozený a takřka neviditelný. Navíc nedráždí pokožku, nezpůsobuje její zarudnutí či vysušování a je vhodný pro všechny typy pleti včetně aknózní a citlivé.

Dokonalá pleť

Minerální make-up Lily Lolo Blondie vytvoří na vaší tváři efekt dokonalé pleti a díky rozjasňujícím částečkám opticky odstraní známky únavy či stresu a dodá pokožce svěží opečovávaný vzhled. Snadno se nanáší houbičkou či kabuki štětcem a můžete jej libovolně vrstvit, aniž by na tváři vytvořil hutný nános. Odstín Blondie je vhodný pro velmi světlý a světlý odstín pokožky.

Použití: Pro bezvadný výsledek make-up aplikujte pomocí štětce kabuki nebo houbičky na make-up. Odsypte menší množství pudru do víčka od krabičky make-upu. Pudr poté naberte štětcem kabuki a jemným tlakem proti víčku jej krouživými pohyby rovnoměrně rozprostřete po celé ploše štětce. Odklepejte přebytečný pudr a make-up s použitím mírného tlaku aplikujte krouživými pohyby na pleť, přičemž postupujte od linie čelistí nahoru.

Minerální dekorativní kosmetika Lily Lolo je uznávanou značkou s mnoha oceněními. Stala se doslova kultovní záležitostí, a to především díky svému čistě přírodnímu složení, které nijak nedráždí pleť a má antibakteriální účinky.

Odstín: světlá

Výrobce: UNIT 3/4 Priory Tec Park , Saxon Way , HU13 9PB , Hessle East Yorkshire , Velká Británie

Podrobné složení produktu

Konzistence: sypká

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu5

28 důvodů, proč si koupit přírodní dekorativku

4 rady pro minerální make-up a začátečníky

Minerální dekorativka Lily Lolo: Dokonalý make-up i pro tu nejcitlivější pleť

Primer - zdokonalte svůj make-up

Rychlé líčení do pěti minut

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: sypká

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?