ZAO Matné oční stíny 206 Black

ZAO Matné oční stíny 206 Black

167
Momentálně vyprodané na e-shopu i prodejnách BiOOO.cz

Oční stíny s matnou a hebkou texturou mají vysokou pigmentaci a snadno se nanášejí. Ve formě náplně sedí do bambusové paletky ZAO.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Matné oční stíny 206 Black ve fromě náplně sedí do bambusové paletky na obdélníkové stíny ZAO. Mají vysokou pigmentaci, díky které vždy dosáhnete perfektního výsledku.

Oční stíny ZAO jsou nabízeny v mnoha univerzálních a zajímavých odstínech a skvěle se vzájemně doplňují. Snadno se roztírají do ztracena a působí skutečně přirozeně. Stíny zároveň neobsahují silikony, parabeny ani další potenciálně škodlivé syntetické ingredience. Díky tomu nezatěžují ani citlivou a namáhanou pokožku v okolí očí a naopak jí prospívají díky cenným rostlinným extraktům, jako je výtažek z oliv, makadamiový olej, kakaové či bambucké máslo.

Minerální kosmetika ZAO obsahuje pouze kvalitní 100% přírodní složky, za jejichž pomoci docílíte bezchybného dlouhotrvajícího líčení. Kombinace minerálních pigmentů, rostlinných olejů a extraktů pečuje o zdraví pokožky a současně má syté a výrazné barvy. 

Použití: Aplikujte stíny na oční víčko prsty, štětcem či houbičkovým aplikátorem.

ZAO je dekorativní kosmetika pro všechny, kdo nechtějí dělat kompromisy ve složení produktů. ZAO minerální bronzery neobsahují silikony, parabeny či další potenciálně škodlivé syntetické ingredience a naopak obohacují pleť cennými antioxidanty a přírodními složkami.

Výrobce: COSMÉTIKA France SARL, 10 rue Condorcet , 26100, Romans sur Isére, Francie

Z blogu1

ZAO: První certifikovaná značka doplnitelného eko-friendly make-upu

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?