Argital Krém na akné s lopuchovým kořenem 50 ml

Argital Krém na akné s lopuchovým kořenem 50 ml

(2 hodn.)
Značka: Argital
Certifikáty: BDIH, ICEA, LEAPING BUNNY
Certifikát BDIHCertifikát LEAPING BUNNY
546
Skladem > 10 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, Palác Lucerna > 3 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 2 ks / Praha, Bílá Labuť > 2 ks / Praha, OC DBK > 2 ks / Praha, Karlín > 1 ks

Krém na akné využívá síly bylinných výtažků, které pokožku dezinfikují, regenerují a chrání ji před opětovným vznikem zánětů. Krém stabilizuje funkci mazových žláz a zanechává tak pokožku čistější.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

Krém na akné Argital pečuje o smíšenou a mastnou aknózní pokožku díky účinným bylinným výtažkům. Ty stabilizují funkci mazových žláz, působí protizánětlivě a napomáhají regeneraci pokožky. Mastná pleť je tak čistější, produkuje menší množství kožního mazu a je méně náchylná k tvorbě akné a pupínků.

Lehký krém o problematickou pokožku pečuje, ale zároveň ji zbytečně nezatěžuje a neucpává. Obsažený mandlový olej pleť regeneruje a dodává jí potřebné živiny. Extrakt z kořene lopuchu, pukléřky a olej z brutnáku a mnohých dalších mají výborné čisticí vlastnosti, navrací pokožce její přirozené pH a regulují aktivitu mazových žláz.

Brutnákový olej je bohatý na nenasycené mastné kyseliny, které regulují metabolismus pokožky, mají výborné hojivé účinky na problematickou pokožku náchylnou k opakovaným zánětům. O čistou pleť se postará nejenom brutnák, ale také oleje z levandule, fenyklu a kadidlovníku, které pokožku čistí a zároveň dodávají krému lehkou nevtíravou vůni.

Použití: Malé množství krému aplikujte ráno a/nebo večer na čistou odlíčenou pokožku obličeje či na problematické partie těla. Lehce rozetřete a nechte vstřebat.

Tip: Pro dosažení nejlepších výsledků používejte krém v kombinaci s maskou Argiltubo či s maskou ze sušeného zeleného jílu.

Italská značka Argital je dominantním výrobcem přírodní kosmetiky na bázi zeleného jílu. Produkty mají řadu certifikátů, jako BDIH, ICEA, Demeter LAV, které jsou zárukou vysoké kvality a maximálních účinků přírodních surovin.

Typ pleti: mastná pleť, problematická pleť a akné

Výrobce: ARGITAL, Via Della Tecnologia, 9 , 97015, Modica, Itálie

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: kovový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu2

Lopuchový olej na tělo i vlasy

Pleťový krém, prosím

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Spokojenost / Markéta 16. 7. 2016 10:37

Dlouho jsem hledala krém, na moji citlivou, alergickou pleť se sklony k dermatitidě, na které se poslední dobou v důsledku vlivu vysazení HA objevilo začínající akné, tak vynikající krém. Už po první aplikaci mám pleť viditelně zklidněnou a akné se ztrácí, všem doporučuji.

/ B 4. 7. 2018 17:40

Pleť mám citlivou s přetrvávajícím akné roky po vysazení HA. Po několikadenním používání krému přišlo výrazné zhoršení akné, které se objevilo po celém obličeji i v místech, kde ho běžně nemám. Zkusila jsem vydržet dva týdny, ale zlepšení nepřicházelo. Jak jsem přestala používat, do týdne ustupovalo. Dala jsem krému ještě druhou šanci na další 3 týdny, ale situace se opakovala. Tedy na to, že jde o krém přímo určený na akné, je pro mě velmi nevyhovující. Navíc už po namazání jsem vždy měla pocit, jakobych si obličej něčím "zanesla", možná efekt jílu.

krém na akné ? / Gabina 7. 8. 2020 08:32

Kvůli přetrvávajícím problémům s akné jsem si objednala tento krém. Upřímně si nepamatuji, že bych měla někdy tak výraznou negativní reakci s produktem určeným na akné. Krém je velice hutný, velmi špatně se roztírá a zanechává na pleti neprodyšný film. Akné se mi doslova rozlezlo a pleť se více mastí.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: kovový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?