Acorelle Královský depilační vosk 100 g

Acorelle Královský depilační vosk 100 g

(1 hodn.)
Značka: Acorelle
Balení:
352
Momentálně vyprodané na e-shopu
Praha, Bílá Labuť > 2 ks / Praha, Karlín > 2 ks

Královský depilační vosk je ideální pro celkovou depilaci včetně citlivých zón, jako je podpaží a oblast třísel. Složení na bázi borovicové pryskyřice zaručuje účinnost i u krátkých chloupků.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Královský depilační vosk Acorelle je ideální pro celkovou depilaci včetně citlivých zón, jako je podpaží a oblast třísel. Složení na bázi přírodní borovicové pryskyřice zaručuje účinnost i u krátkých chloupků a profesionální výsledek po dobu až čtyř týdnů. Ricinový a slunečnicový olej pokožku dokonale vyživí a uzamykají v ní hydrataci. Extrakt z bílé lilie má zklidňující, regenerační a ochranné účinky.  

Královský depilační vosk lze zahřát v mikrovlnné troubě, takže je příprava na depilaci velice rychlá a jednoduchá. K depilaci není zapotřebí depilačních proužků.

Použití: Dobře se podívejte na směr růstu chloupků. Pomocí špachtle naneste velmi jemnou vrstvu vosku na pokožku po směru růstu chloupků. Nechejte vosk lehce zaschnout tak, aby při dotyku nelepil. Pod místem, odkud začnete depilaci, pokožku přidržte a tlačte proti směru, po kterém budete vrstvu vosku odstraňovat. Nadzvedněte konec voskového proužku a proužek odstraňte prudkým a rychlým trhnutím proti směru růstu chloupků.

Skladování: Skladujte na suchém a chladném místě. Udržujte mimo dosah dětí.

Tip: V den depilace neaplikuje na pokožku tělové mléko. Natřená pleť zabraňuje vosku, aby dobře přilnul k pokožce. Před depilací je dobré provést peeling pokožky pro odstranění odumřelých buněk. Usnadní depilaci a vyhnete se tak zarůstání chloupků do pokožky.

Upozornění: Dodržujte návod k použití. Nepoužívat k jiným než uvedeným účelům. Nepoužívat vnitřně. Vyvarujte se přímého styku se sliznicemi a očima. Nepoužívejte na poraněnou nebo podrážděnou pokožku. Nevystavujte se slunečnímu záření nejméně 24 hodin po depilaci.

Francouzská firma Acorelle nabízí kvalitní produkty z oblasti přírodní kosmetiky, mezi nimi i certifikované přírodní parfémy s aromaterapeutickými účinky či kosmetiku pro šetrné odstraňování chloupků. Veškeré výrobky jsou bez jakýchkoliv chemických složek a mnohé nesou označení Cosmebio a Ecocert.

Výrobce: Laboratoire Odysud, Allée du saylat - ZAC Agropole , 47901 , Agen cedex 9, Francie

Podrobné složení produktu

Konzistence: pevná

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu2

9 produktů do měsíce září

Depilace a epilace - kterou metodu si vybrat?

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

fakt jen pro hodně otrlé / Gabi 9. 4. 2020 01:03

Vyzkoušela jsem na podpaží a nemohla jsem to ani strhnout - bolest byla naprosto nesnesitelná, jako vážně a z děr po chloupkách mi tekla krev. Nechápu, jak to někdo může používat. Možná na nohy by se dalo. Bolest je horší než epilátorem. Určitě lepší jít do cukrové pasty.

Způsob použitý / Dominika 30. 5. 2016 11:23

Dobrý den, tento vosk je samostržný nebo je třeba použití s pásky? Děkuji.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: pevná

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?