Desert Essence Kondicionér pro barvené vlasy červené hrozny 237 ml

Desert Essence Kondicionér pro barvené vlasy červené hrozny 237 ml

373
Skladem 3 - 5 ks
Možnosti dodání: 22. 4. u vás
Brno, Šilingrovo náměstí > 3 ks / Praha, Karlín > 2 ks

Kondicionér Kondicionér obohacený o výtažky z červených hroznů a výživné oleje pečuje o poškozené barvené vlasy. Zaceluje jejich strukturu a také pečuje o barvu.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Kondicionér Desert Essence obohacený o výtažky z červených hroznů a výživné oleje pečuje o poškozené barvené vlasy. Nejenže zaceluje jejich strukturu a uhlazuje roztřepené konečky, ale také pečuje o barvu, chrání ji před rychlým vymytím i ztrátou lesku a vyšisováním od sluníčka.

Kondicionér pečuje o barvené vlasy i samotnou barvu díky výživnému složení na bázi výtažků z Aloe vera. Aloe má skvělé regenerační vlastnosti, zaceluje strukturu vlasu a dodává mu potřebné živiny. V kombinaci s pečujícími oleji z vinných semínek a jojoby se barveným dehydratovaným vlasům dostává potřebných živin, získávají zpět svůj lesk a zároveň je oživena i barva vlasu.

Vlas je ochráněn před poškozením díky vysokému podílu výtažků z kopřivy, vrby, juky a také díky resveratrolu. Tento silný antioxidant aktivně chrání vlas před třepením i poškozením v důsledku častého barvení i dlouhodobého pobytu na prudkém slunci. Kondicionér nejen pečuje o samotný vlas, ale i o barvu, kterou chrání před vyšisováním a dodává jí lesk.

Použití: Potřebné množství kondicionéru aplikujte do délek vlhkých čerstvě umytých vlasů a nechte působit 3 - 5 minut. Poté vydatně vypláchněte čistou vodou a vlasy upravte podle zvyku.

Kosmetika Desert Essence je převážně v bio kvalitě a její naprosto přírodní složení zaručuje výbornou mycí schopnost, výsledný efekt i vůně. 

Typy vlasů: barvené vlasy, normální vlasy, poškozené vlasy, suché vlasy

Výrobce: Desert Essence, P.O. Box 14007 , 11788, Hauppauge, New York , Spojené Státy Americké

Z blogu2

Nový rok v New Yorku

Resveratrol: Zázrak, nebo splasklá bublina?

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Skoro / Hana 13. 8. 2017 12:27

Hydratační, vadí mi vůně, před použitím voní celkem pěkně, celkem jako ta dětská růžová žvýkačka, po aplikaci se to změní na docela pravé červené hrozny ale s divným podtónem, nemůžu to snést. A drží to pak dlouho v suchých vlasech.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?