Nobilis Tilia Hydrofilní olej tea tree 200 ml

Nobilis Tilia Hydrofilní olej tea tree 200 ml

Nobilis Tilia Hydrofilní olej tea tree 200 ml

(2 hodn.)
383
369
Skladem 1 - 2 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, OC DBK > 2 ks / Praha, Palác Lucerna > 2 ks / Praha, Karlín > 1 ks

Hydrofilní tea tree olej je vhodný pro péči o mastnou či smíšenou pokožku náchylnou k tvorbě nedokonalostí a také k podráždění. Tea tree pleť lehce vydezinfikuje, zklidní a eliminuje výskyt pupínků.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu6
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

Hydrofilní tea tree olej Nobilis Tilia je vhodný pro každodenní péči o mastnou či smíšenou pokožku náchylnou k tvorbě nedokonalostí a také k častému podráždění. Tea tree pleť lehce vydezinfikuje, zklidní a eliminuje výskyt pupínků, zatímco sojový olej spolehlivě odstraní make-up i jiné nečistoty. Navíc olej dodává potřebné živiny a chrání pokožku před dehydratací, a tím i před nadměrným maštěním a ucpáváním pleťových pórů.

Základ hydrofilního odličovače tvoří sojový olej bohatý na množství vitaminu E a další výživné látky, které o pokožku aktivně pečují již během odličování. Olej při kontaktu s vodou vytvoří krémovou emulzi, která šetrně ale účinně rozpustí přebytečný kožní maz, nečistoty i make-up. Pokožka je tak jemná a čistá.

O dezinfekci a eliminaci nedokonalostí se postará tea tree olej, který má výborné antibakteriální a antiseptické účinky. Nejenže eliminuje výskyt akné a jiných nedokonalostí, ale také chrání pokožku před podrážděním a rozšířením drobných zánětů. Mastná problematická pleť je tak v jednom kroku spolehlivě odlíčena, vyčištěna a ochráněna před vznikem pupínků.

Šetrná očista

Hydrofilní olej Nobilis Tilia je skvělým pomocníkem pro šetrnou péči o vaši pokožku. Je vhodný pro všechny typy pleti a je určen i na pokožku náchylnou k vysušování. Díky obsahu přírodních rostlinných olejů nejen dokonale odstraní líčidla, nečistoty a přebytečný kožní maz, ale zároveň poskytuje pokožce péči a chrání ji před nadměrným vysušením.

Dokonale čistá pokožka

Hydrofilní olej je ideálním přípravkem pro každodenní důkladné odlíčení a čištění pleti. Běžné čisticí gely či pěny mohou pokožku vysušovat či ji dokonce podráždit, zatímco hydrofilní čisticí olej neporušuje ochrannou hydrolipidovou bariéru. Pokožka tak nepřichází o svou přirozenou vlhkost a zůstává dlouhodobě dokonale hebká a vláčná. 

I pro problematickou pokožku

Hydrofilní olej Nobilis Tilia tak v jednom kroku pokožku čistí a zároveň o ni pečuje. Make-up a nečistoty odstraňuje maximálně šetrně a díky olejovému základu zároveň velice účinně. Odstraňuje i dlouhotrvající make-up a rozpouští nadbytečný kožní maz. Je natolik jemný, že jej můžete použít i pro odlíčení očních partií bez podráždění či nepříjemného pocitu pálení.

Odlíčení i péče

Základ hydrofilního odličovacího oleje tvoří olej sojový, který je vhodný pro všechny Sojový olej dodává pokožce výživu a brání jejímu vysušení, aniž by ji zatížil. Zároveň je bohatý na vitamin E, který je silným antioxidantem a chrání pleť proti stárnutí. Obsažený tea tree olej je přirozeně antiseptický, zaručí vám čistou pokožku a bojuje proti pupínkům a ucpaným pórům.

Použití: Pár kapek oleje naneste na navlhčenou pokožku obličeje a lehkými krouživými pohyby odstraňte nečistoty i make-up. Poté opláchněte čistou vodou a podle potřeby dočistěte pleť tonikem.

Tip: Hydrofilní olej je natolik jemný, že jej lze použít i pro odlíčení citlivého očního okolí.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Typ pleti: mastná pleť, smíšená pleť

Užití: vnější

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu6

Aromaterapie pro těhotné

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Nejdůležitější krok péče o pleť: čištění

Tea tree: čaj z Austrálie

Víte, čím vším se můžete odlíčit?

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?