Uoga Uoga Glow, BB krém 30 ml

Uoga Uoga Glow, BB krém 30 ml

(1 hodn.)
Značka: Uoga Uoga
Certifikáty: VEGAN, Cosmos
Certifikát VEGANCertifikát Cosmos
506
Skladem > 10 ks
Možnosti dodání: 1. 4. u vás
Brno, Šilingrovo náměstí > 5 ks / Praha, Bílá Labuť > 3 ks / Praha, OC DBK > 3 ks / Praha, Karlín > 2 ks / Praha, Palác Lucerna > 1 ks

BB krém se 100% přírodním složením a podílem BIO složek obsahuje kvalitní rostlinné oleje a aloe vera extrakt pro hydrataci. 

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

BB krém Glow Uoga Uoga je 100% přírodní produkt s certifkací přírodní kosmetiky COSMOS ORGANIC. Neobsahuje žádné syntetické, dráždivé nebo škodlivé složky. Jeho příjemná lehká konzistence je dána pečlivě vybranými ingrediencemi. Glow je vhodný pro světlý typ pleti s neutrálními podtóny. 

Tónovací hydratační BB krém Uoga Uoga má lehkou texturu i krytí. Vyrovnává tón pleti, zakryje drobné nedokonalosti a pokožce dodá svěžest a přirozený zdravý vzhled. Díky obsaženým výživným a hydratačním ingrediencím, jako je extrakt z aloe vera, jojobový, arganový či meruňkový olej, jej můžete využít místo denního krému. Vaši pokožce nebude nic chybět!

Použití: Používejte jako denní krém. Naneste potřebné množství na pleť a důkladně rozetřete. Doporučujeme uchovávat v ledničce.

Litevská kosmetika Uoga Uoga byla založena v roce 2010. Zakladatelky značky začaly výrobou přírodních produktů pro sebe, své kamarády a známé. Poté založily svůj eshop a díky kvalitě a jedinečnosti měl okamžitý úspěch!

Odstín: světlá

Výrobce: Uoga Uoga, Kalvariju str. 125 , LT-08221, Vilnius, Litva

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu1

Co je BB nebo CC krém?

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Skvělý! / anonym 18. 10. 2020 10:27

Nedělá stopy a vypadá velmi přirozeně.

Pro mě ne / A. 10. 11. 2023 10:49

Voní skvěle, jeho textura je velice příjemná... ale... bohužel mi vůbec neseděl. Prvně pro mě úplně neplnil funkci, ale věřím, že když si člověk uvědomí, že je to opravdu BB, tak od toho krytí nečeká, ale přiznám se, že jsem čekala alespoň lehké krytí. Upřímně jsem po nanesení neviděla rozdíl. A jak je zde již zmíněno, nanášet houbičkou je nesmysl. Zkusila jsem to víckrát, ale bohužel na mé nedokonalé pleti nevypadal dobře, zvýrazňoval nedokonalosti a nesnesl se s žádným mým krémem. Hodně mi dělal mapy a celkově se na mé pleti choval zvláštně. Asi jsme si prostě nesednuli :)

Wauuuz / Andrea 27. 4. 2023 17:14

Jsem naprosto ohromena vysledkem! Mam smisenou plet 41 let a bb krem na pleti temer nevidim. Nanasela jsem stetcem Real techn. C.200 a po naneseni stetcem jeste dotupkala jemne prsty. Vysledek je krasne sjednocena plet a produkt na tvari nevidim. Jen pozor, necekejte zadne kriti. Jen jemne skryje mirne nedostatky. Ja mam popraskane zilky kolem nosu, na brade a trochu na tvatich, coz krem zjemnil a nejsou temer videt. Mirne zacervenani zmizelo.Pupinek prosvita, ale komu by to vadilo, staci dat korektor. Mohu vrele doporucit, do vrasek nic nezaleza.

Super! / Karolína 23. 8. 2022 09:26

Kupovala jsem již dávněji, ale zprvu jsem chybně nanášela, takže jsem si k tomuhle BB krému nenašla vztah. Opravdu je nesmysl nanášet to houbičkou. Takže jsem z toho měla akorát nervy. Od doby co jsem přešla na plochý štětec, tak jsem se do tekutých makeupů zamilovala a to obzvlášť do tohohle. Skutečně, jak píše někdo jiný, tento makeup nedělá stopy a na tváři vypadá velmi přirozeně a pěkně - mám sušší typ pleti a není poté nutné až tolik pudrovat.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?