Annemarie Börlind Gelová maska na dehydrovanou pleť 75 ml

Annemarie Börlind Gelová maska na dehydrovanou pleť 75 ml

Certifikáty: ECO CONTROL
Certifikát ECO CONTROL
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Gelová maska s malachitovým extraktem a kyselinou hyaluronovou zklidní vysušenou pleť, podpoří její hydrataci a dodá jí celkovou svěžest.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Gelová maska pro dehydrovanou pleť Annemarie Börlind s malachitovým extraktem, výtažkem z bílé houby tremella, aminokyselinami a kyselinou mléčnou poskytuje intenzivní péči vysušené pleti. Zároveň pomáhá vyhlazovat jemné rýhy, a pleť tak zanechává krásně vyhlazenou.

Maska díky obsahu glycerinu, bambuckého másla a mořské soli vzpruží dehydratovanou pleť a zmírní případné pocity pnutí. Kyselina hyalurovová a arginin pomáhají udržet v pleti potřebnou míru hydratace, a tím ji lépe ochrání před dalším vysušováním. Maska je dále obohacená o výtažky z malachitu, bílé houby tremella, akácie, kyselinu mléčnou a účinné látky z červené řasy, které v pleti podněcují přirozenou tvorbu elastinu a kolagenu, čímž podporují její svěží a zářivý vzhled, vyhlazují jemné rýhy a suché kontury a také chrání pleť před celkovou povadlostí.

Použití: Masku naneste na vyčištěnou pleť, nechte 5-10 minut působit. Poté opláchněte teplou vodou. Používejte 1-2krát týdně.

Přírodní kosmetika Annemarie Börlind byla založena v roce 1959 ve Schwarzwaldu a dnes je jednou z předních značek na německém trhu, která si své fanoušky získala již ve více než 30 zemích světa. Zárukou vysoké kvality je certifikace výrobků přísným certifikátem EcoControl a CSE.

Typ pleti: suchá pleť

Výrobce: Börlind GmbH , D-75365, Calw, Německo

Z blogu1

Jak stárne Berlíňanka

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?