Annemarie Börlind Exfoliační pleťový peeling 50 ml

Annemarie Börlind Exfoliační pleťový peeling 50 ml

Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Jemný krémový peeling s jojobovými zrníčky, bambuckým máslem a aminokyselinami jemně odstraní odumřelé pleťové buňky a pomůže uvolnit ucpané póry.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Exfoliační pleťový peeling Annemarie Börlind s krémovou konzistencí pomáhá vyhlazovat mastnou a problematickou pleť. Šetrně odstraní odumřelé kožní buňky a pomůže uvolnit ucpané póry. Složení s bambuckým máslem zanechává pleť příjemně vláčnou, vyhlazenou a svěží.

Krémový peeling mastnou pleť nijak nevysušuje. Díky obsahu jemných jojobových kuliček z pleti odstraní odumřelé kožní buňky, aniž by způsobil její podráždění či zarudnutí- Pleť tak zůstává hezky vyhlazená a svěží. Peeling zároveň pomáhá uvolnit ucpané póry a díky obsahu účinných aminokyselin pomáhá pleť chránit před vysušením. Složení je obohaceno o bambucké máslo, které pleť zanechá krásně vláčnou a jemnou.

Použití: Na vyčištěnou vlhkou pokožku naneste menší množství masky, krouživými pohyby masírujte po dobu 1 minuty a poté pečlivě smyjte vodou.

Přírodní kosmetika Annemarie Börlind byla založena v roce 1959 ve Schwarzwaldu a dnes je jednou z předních značek na německém trhu, která si své fanoušky získala již ve více než 30 zemích světa. Zárukou vysoké kvality je certifikace výrobků přísným certifikátem EcoControl a CSE.

Typ pleti: mastná pleť, problematická pleť a akné

Výrobce: Börlind GmbH , D-75365, Calw, Německo

Z blogu1

Jak stárne Berlíňanka

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?