DULCIA natural Exclusive oční krém, denní 15 ml

DULCIA natural Exclusive oční krém, denní 15 ml

Značka: DULCIA natural
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Aktivní krém určený k ošetření kontur očí pro zralou pokožku. Vyplní linie vrásek, zajistí hydrataci a pružnost jemné pokožky. 

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Exclusive oční krém, denní DULCIA natural je aktivní krém určený k ošetření kontur očí pro zralou pokožku. Vyplní linie vrásek, zajistí hydrataci, rozjasní oční okolí a podpoří pružnost jemné pokožky. Krém má velmi jemnou a lehkou texturu, která vypne pokožku okamžitě po aplikaci. Díky botanickým extraktům zmírňuje otoky pod očima a zmírňuje případnou pigmentaci.

 

Receptura je založena na vysokomolekulárních i nízkomolekulárních složkách. Díky vysoké molekule má krém výbornou přilnavost k pokožce čímž povrchově vyplňuje vrásky a ochraňuje pokožku před vnějšími vlivy. Ochranný film vyplněním vrásek zabrání jejich předčasné tvorbě a jejich dalšímu prohlubování.

 

Nízkomolekulární složky naopak pracují v hlubokých vrstvách pokožky, kde stimulují buněčnou aktivitu, zvyšují metabolismus obnovy kůže, podporují pevnost kolagenových vláken a zlepšují elasticitu kůže

Použití: Aplikujte výrobek kolem očí i na oční víčka. Jemně vklepávejte, vmasírujte jemnými pohyby. Nenatahujte pokožku v okolí očí, nechte krém přirozeně se vstřebat.

DULCIA natural je přírodní kosmetika založená na bázi rostlinných a bylinných extraktů, kvalitních esenciálních olejů, vzácné růžové vody a aloe vera. Vznikla z rodinné tradice bylinkářství a mastičkářství, která se přenáší z generace na generaci. V kosmetice DULCIA natural nenajdete žádný živočišný tuk, umělá barviva, parabeny či palmový olej a ani destilovanou vodu, která se z pokožky rychle vypařuje a způsobuje pak její nadměrné vysušování.

Produktové řady: DULCIA natural Exclusive

Typ pleti: anti age, unavená pleť, zralá pleť

Výrobce: DULCIA natural, s. r. o. , Skalicka cesta 9A , 83102, Bratislava, Slovensko

Z blogu1

Dulcia - poctivá přírodní kosmetika se slovenskou duší

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Jana 9. 5. 2022 15:46

Výrazná levandulová vůně, na oční krém až moc. Na spodní víčka to jde, ale na horní moc ne, po hodině se dostavilo nepříjemné dráždění. Kdybych mohla výrobci poradit, tak tu vůni podstatně ubrat. Budu používat jen pod oči.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?