Lavera Energetizující noční oční krém 15 ml

Lavera Energetizující noční oční krém 15 ml

Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
570
Skladem 1 - 2 ks
Možnosti dodání: již zítra u vás
Praha, OC DBK > 2 ks

Oční krém s bambuckým máslem a aloe vera hydratuje oční okolí, redukuje drobné vrásky a celkově osvěžuje. Je vhodný i pro citlivé oční okolí.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Dopřejte unaveným očím po celém dni opravdu vydatnou dávku šetrné revitalizující péče. Energetizující oční krém od značky lavera intenzivně hydratuje oční okolí a zabraňuje tak nepříjemným pocitům pnutí v této citlivé oblasti. Redukuje drobné vrásky v okolí očí a osvěžuje. 

Noční péče lavera:

• minimalizuje projevy únavy na pleti 
• vyhlazuje  
• podporuje obnovu kožních buněk 
• obsahuje antioxidanty 
• je v obalech z recyklovaného materiálu

Krásná pleť ráno začíná již večer s těmito 4 jednoduchými kroky:

Krok 1: Pomocí Čistícího mléka nebo Čistícího gelu lavera Basis Sensitiv odstraňte z pleti nečistoty, kožní maz a make-up.  

Krok 2: Pro stimulaci přirozeného procesu obnovy kožních buněk naneste na navlhčenou pleť pár kapek Energetizujícího nočního olejového elixíru.

Krok 3: Po vstřebání elixíru lehce vmasírujte potřebné množství Energetizujícího noční krému. Během vašeho odpočinku dodá pleti potřebnou hydrataci a vyhladí drobné nedokonalosti.  

Krok 4: Pro intenzivní péči o citlivou oblast očního okolí jemně vklepejte Energetizující oční krém, který redukuje otoky, tmavé kruhy pod očima a projasňuje pohled.  

Účinné látky:

BIO šťáva z hroznů podporuje přirozenou ochrannou bariéru pokožky a pomáhá bojovat s projevy stárnutí pleti.

BIO aloe vera šťáva má zklidňující a hydratační účinky.

BIO mandlový olej intenzivně regeneruje pokožku. Je vhodný zejména pro péči o suchou kůži, protože redukuje loupání, svědění a popraskání. Pokožku hloubkově vyživuje a zmírňuje podráždění. 

BIO bambucké máslo obsažené v produktech lavera pochází z certifikovaného ekologického zemědělství v africké Burkina Faso. Zabraňuje ztrátě přirozené vlhkosti pleti a zjemňuje. 

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Ostatní kategorie: Oční krémy a séra

Typ pleti: všechny typy pleti

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?