Ecce Vita Denní krém Light 50 ml

Ecce Vita Denní krém Light 50 ml

Značka: Ecce Vita
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Lehký krém s rostlinnými oleji a bylinnými extrakty byl vyvinutý podle originální receptury a filozofie Ecce Vita. Chrání pokožku před oxidativním stresem a negativními vnějšími vlivy.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Denní krém Light Ecce Vita s rostlinnými oleji a bylinnými extrakty byl vyvinutý podle originální receptury. Chrání pokožku před oxidativním stresem a negativními vnějšími vlivy. Lehká konzistence se krásně vstřebává do pokožky. Zanechává okamžitou stopu zvláčnění a vyživení.

Samotný základ denního krému tvoří mandlový, avokádový a sezamový olej. Tyto oleje jsou známé svými zvláčňujícími účinky, podporou hydratace a regenerace kůže. Extrakt z aloe vera pokožku zklidňuje, hydratuje a vyživuje. Tulsi extrakt obsahuje řadu aktivních látek mezi které patří hlavně kyselina rozmarýnová, známá svou antioxidační aktivitou

Použití: Očistěte pleť. Naneste a vmasírujte přiměřené množství na oblast tváře i krku, nechte vstřebat.

Tip: Denní krém Light je vhodný pro ošetření všech typů pleti.

Upozornění: Neaplikujte v těsné blízkosti očí. Nevhodné pro děti.

Ecce Vita využívá síly bylin pěstovaných na biofarmách a vyrábí z nich vysoce kvalitní doplňky stravy ve formě kapslí nebo čajů. Produkty neobsahují konzervační ani žádné chemické látky a nesou certifikáty jako USDA či Košer kvalita.

Typ pleti: anti age, citlivá pleť, mastná pleť, normální pleť, problematická pleť a akné, smíšená pleť, suchá pleť, unavená pleť, zralá pleť

Výrobce: Ecce Vita, spol. s r.o., U Pernikářky 111/2a , 150 00, Praha 5, Česká republika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?