by mukk Bohatý denní krém 30 ml

Rich Day Cream

by mukk Bohatý denní krém 30 ml

Rich Day Cream

Značka: by mukk
Balení:
756
Momentálně vyprodané na e-shopu
Praha, Karlín > 4 ks / Praha, Bílá Labuť > 3 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 2 ks / Praha, OC DBK > 2 ks / Praha, Palác Lucerna > 2 ks

Krém s hutnější texturou je určený pro denní použití na suchou, citlivou a zralou pleť. Poskytuje postbitoickou ochranu, hluboce vyživuje, brání ztrátě vlhkosti a eliminuje negativní účinky modrého světla.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Denní krém Richod značky by mukk s hydratačními a harmonizačními účinky je určený prosuchou, citlivou a zralou pleť. S přírodními bioaktivními přísadami chrání pokožku před negativními vnějšími vlivy a znečištěním. Krém zajišťuje zářivou, vyživenou a elastickou pleť. Krém je navíc vhodný také pro vegany. Jeho stabilitu zajišťují tzv. probiotické konzervanty.

Tato přidaná probiotická technologie umožňuje vyrábět přírodní produkty bez tradičních konzervačních látek. Receptury obsahují laktobacilový kvas, který poskytuje antibakteriální ochranu a posiluje kožní bariéru. 

Vítr, chlad, teplo, UV záření, alergeny a znečištění ovzduší - to jsou nejčastější vnější stresory, s nimiž je naše pokožka v neustálém kontaktu. Čím vyšší je expozice, tím je pokožka více dehydratovaná, tvoří se vrásky, pigmentové skvrny a pleť ztrácí svou prožnost. Proto má tento hutnější denní krém 5 nezbytných vlastností pro zachování přirozené kožní bariéry a celkově zdravé pleti:

Ochrana před ztrátou vlhkosti

Kombinace přírodních osmoticky aktivních látek, červených mikrořas Kappaphycus alvarezii, rostlinného glycerinu a mořské vody udržuje vlhkost a přitahuje vodu z prostředí zpět do pokožky. Krém tak zajišťuje dlouhodobou hydrataci, posiluje lipidovou bariéru pokožky a chrání před dehydratací.

Antioxidační ochrana

Přidané antioxidanty - šípkový a meruňkový olej a vitamin E - vytváří kombinaci, která poskytuje pokožce ochranu před každodenními negativními vlivy prostředí.

ochrana proti negativním vlivům UV záření a modrému světlu

Pleťový krém by mukk zabraňuje díky svým aktivním látkám tvorbě vrásek. Karanja olej poskytuje ochranu proti UVB záření a modrému světlu díky své absorpční schopnosti. Výtažky z mikrořas Dunaliella salina a Haematococcus pluvialis posilují vlastní obranné mechanismy pokožky a regulují různé geny podílející se na oxidačním stresu a poskytují ochranu proti UVA.

UPOZORNĚNÍ: KRÉM NENAHRAZUJE OPALOVACÍ PŘÍPRAVKY.

ochrana proti znečištění

Hnědé řasy Undria pinnatifida vytváří ochrannou bariéru, která brání nečistotám ve vzduchu, aby se dostaly k pokožce a také posiluje přirozený antioxidační mechanismus pokožky.

postbiotická ochrana

Peptidy z fermentačních kultur probiotických bakterií - Lactobacillus a Cocos Nucifera Ferment - pomáhají udržovat rovnováhu kožního mikrobiomu, podporují přežití prospěšných mikroorganismů a poskytují ochranný účinek proti škodlivým organismům.

Použití: Nanášejte denně na čistou a tonizovanou pleť.

Značka by mukk je rodinná firma, která klade důraz na spokojenost zákazníka a zároveň, aby co nejméně zatěžovala přírodu a životní prostředí. 

Typ pleti: citlivá pleť, suchá pleť, zralá pleť

Výrobce: by mukk, Pargi 16, Kuressaare , 93818, Saare maakond, Estonsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Skvělé složení, ale suché pleti nevyhovuje. / Marie 19. 9. 2022 08:27

Krém mi byl doporučen pracovnicí na prodejně jako hodně hydratující (a jako vhodná alternativa k vyživující a hydratující Mádaře). Krém má výborné složení a je velmi příjemný, bohužel však má až opačný efekt než který deklaruje: do pokožky se vpije a matuje ji, mé suché pleti tak velmi nevyhovuje (pleť vypadá vysušená, i s použitím séra, chybí jí "glow"). Pro suchou pleť tedy rozhodně ne, bohužel (píšu to zejména pro obchod samotný, aby doporučení tohoto krému jako silně hydratujícího zvážili).

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?