Urtekram BIO Tekuté mýdlo na ruce aloe vera 300 ml

Urtekram BIO Tekuté mýdlo na ruce aloe vera 300 ml

Urtekram BIO Tekuté mýdlo na ruce aloe vera 300 ml

Značka: Urtekram
Certifikáty: VEGAN, Ecocert
Certifikát VEGANCertifikát Ecocert
205
143
Skladem 3 - 5 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, Palác Lucerna > 2 ks

Tekuté mýdlo Tekuté mýdlo s Aloe vera je vhodné pro každodenní péči o pokožku rukou, kterou šetrně a bez vysušování myje. Krémová pěna spolehlivě odstraní i odolnější nečistoty a zároveň pokožku zanechá jemnou.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Tekuté mýdlo s Aloe vera Urtekram je vhodné pro každodenní péči o pokožku rukou, kterou šetrně a bez nežádoucího vysušování myje. Krémová pěna spolehlivě odstraní i odolnější nečistoty a zároveň pokožku zanechá vláčnou a pružnou díky vysokému podílu šťávy z Aloe vera. Jemné pečující složení zaručí péči vhodnou pro každý den.

Jemné tekuté mýdlo pečuje o pokožku rukou a současně ji šetrně a spolehlivě myje díky množství šťávy z Aloe vera. Aloe má skvělé zklidňující a harmonizační účinky, pokožku zjemňuje, zklidňuje a chrání před dehydratací i vznikem podráždění. Šťáva z Aloe společně s rostlinnými tenzidy vytvoří krémovou pěnu, která lehce smývá i odolné nečistoty a mastnotu.

Mýdlo nejenom účinně myje, ale také pečuje o pokožku rukou. Výtažky z máty a citrusových plodů působí přirozeně antibakteriálně a antisepticky, léčí drobné záněty a současně mírní případná podráždění, zatímco extrakty z meduňky pokožku rukou zjemňují. Tekuté mýdlo Aloe vera pokožku při každodenním použití nejenom účinně myje, ale také o ni pečuje a chrání ji před podrážděním i dehydratací.

Pro krásné ruce

Časté mytí rukou dokáže vytvořit na pokožce pořádnou neplechu. Tekuté mýdlo Urtekram s přírodními složkami je však vhodné i pro citlivou pokožku náchylnou k vysušení. Neobsahuje syntetické sulfáty a jeho pěnidla jsou založena na přírodní bázi, díky čemuž mýdlo zbytečně nevysušuje pokožku, nenarušuje její ochrannou bariéru a naopak ji zanechává dokonale jemnou a příjemně hydratovanou. 

Svěží vůně

Tekuté mýdlo Urtekram s výtažky z Aloe vera pokožku rukou šetrně umyje, odstraní veškeré nečistoty a zároveň jí dodává jemnou péči. Extrakt z Aloe vera má intenzivní hydratační účinky, díky čemuž pomáhá navrátit pokožce rukou potřebnou hydrataci a zanechává ji jemnou. Aloe vera má rovněž zklidňující účinky, zmírňuje podráždění a nepříjemné pnutí pokožky. 

Hydratovaná a zklidněná pokožka

Tekuté mýdlo tak osvěží vaše tělo i mysl díky svěží příjemné vůni a je vhodné pro každodenní péči o pokožku celé rodiny. Nevysušuje ani při častém mytí rukou a rostlinné výtažky o pokožku pečují. Výtažky z citrusových plodů a máty peprné zároveň pokožku jemně dezinfikují a působí antibakteriálně. Extrakt z meduňky má pak zjemňující a zklidňující účinky a chrání pokožku před podrážděním. 

Použití: Malé množství mýdla napěňte v dlaních a vydatně opláchněte čistou vodou.

Společnost Urtekram byla založena v Dánsku a řadí se mezi hlavní výrobce přírodní kosmetiky ve Skandinávii. Nabízí čistě přírodní pečující kosmetiku bez obsahu parabenů, syntetických parfemačních látek a derivátů ropy. Kosmetika Urtekram má certifikát Ecocert a kvalitou jednotlivých produktů si můžete být jistí.

Produktové řady: Urtekram Aloe Vera

Výrobce: Urtekram International A/S, Klostermarken 20 , 9550, Mariager, Dánsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Urtekram Aloe Vera

Nenašli jste to pravé? Co tohle?