Kadalys BIO Balzám na rty s banánovou příchutí 7 g

Kadalys BIO Balzám na rty s banánovou příchutí 7 g

Značka: Kadalys
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Balzám na rty s bio-aktivními látkami ze žlutého banánu má obnovující a vyživující účinky. Regeneruje popraskané a suché rty. Se skvělou chutí banánu a sladké stévie.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

BIO Balzám na rty s banánovou příchutí od značky Kadalys s bio-aktivními látkami ze žlutého banánu má obnovující a vyživující účinky. Vysoce koncentrovaný balzám v rostlinných olejích a voscích s neuvěřitelnými anti-aging, napravujícími a vyživujícími vlastnostmi. 100 % ingrediencí je přírodního původu a 20 % ingrediencí bylo získáno z plodin pěstovaných na bio farmách.

Balzám regeneruje popraskané a suché rty.
 

AKTIVNÍ INGREDIENCE

BIO-AKTIVNÍ LÁTKY ZE ŽLUTÉHO BANÁNU
Bohatý na Omega-3, 6 mastné kyseliny, vysoce koncentrované fytosteroly a antioxidační polyfenoly. Chrání buňky před oxidačním stresem a stimuluje přirozenou obranyschopnost pokožky, čímž předchází jejímu stárnutí.
 
ŠÍPKOVÝ OLEJ
Bohatý na Omega-3 a 6 mastné kyseliny . Má ochranné, regenerační a obnovovací vlastnosti. 
 
RICINOVÝ OLEJ
Díky vysoké koncentraci Omega-6 a 9 mastných kyselin a vitamínu E je ricinový olej velmi změkčující, hojivý a rychle proniká do kůže. Jeho obnovující a vyživující účinky zanechávají rty měkké a vláčné. Je velmi účinný na popraskané a podrážděné rty, které se opět mohou cítit příjemně.
 
ROSTLINNÝ VOSK Z JOJOBY, MIMOZY A SLUNEČNICE
Jsou bohaté na steroly, regenerují, obnovuji a hydratují rty. Vytvářejí ochranný film, který posiluje hydrolipidovou bariéru a bojuje s dehydratací. Pocity stísněnosti a nepohodlí zmizí. 

Použití: Balzám naneste na rty kdykoliv v průběhu dne.

„PRVNÍ EKOLOGICKY UVĚDOMĚLÁ ZNAČKA & GLOBÁLNÍ LEADER V BANÁNOVÉ VĚDĚ“. Tak by se dala charakterizovat francouzská značka Kadalys založená v roce 2012.  Jednotlivé složky této kosmetiky pochází z ekologického zemědělství jako vedlejší produkty generované banánovým průmyslem a jsou zpracovávané a vyráběné přímo v srdci Kadalys. Názvy řad KADALYS jsou inspirovány botanickými názvy různých odrůdy banánů, tedy „MUSA“.
Prostřednictvím Musathérapy® jsou rituály krásy inspirovány banánovými vlastnostmi, které zvýrazňují všechny typy pleti a krásy.

Produkty Kadalys jsou certifikované jako přírodní a organické dle požadavků ECOCERT A COSMEBIO. Spolupracují s ONE VOICE v boji proti násilí, za základní práva a dobré životní podmínky zvířat. Potvrzují, že výrobky Kadalys jsou veganské (bez přísad živočišného původu). Všichni pěstitelé banánů na Martiniku jsou akcionáři společnosti KADALYS pro „fair trade“ a odpovědnou francouzskou produkci. Obaly jsou označené FSC, ekologicky navržené,
recyklovatelné a jsou z udržitelně vedených lesů.

Výrobce: Kadalys, 13 Rue Titon , 75011, Paris, Francie

Naše hodnocení:

Úžasná nasládlá vůně banánu.
Výborné hydratační a zvlhčující schopnosti, které zajišťují ricinový olej a rostlinné vosky z jojoby, mimózy a slunečnice.
Žlutý banán je bohatý na omega 3 a 6 mastné kyseliny a antioxidanty, které zvyšují přirozenou obranyschopnost jemné pokožky.
Jedinou nevýhodou je, že se balzám musí nanášet prstem, takže je potřeba myslet na to, jestli máte čisté ruce.

Podrobné složení produktu

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu1

KADALYS: Udržitelná banánová věda aneb neobyčejná péče o pleť

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?