Oběhové čerpadlo Grundfos ALPHA2 32-80 180mm 99411263

Kód: ED2019
Akce
Značka: GRUNDFOS
ZDARMAZDARMA
Oběhové čerpadlo Grundfos ALPHA2 32-60 180mm
9 370 Kč 7 744 Kč bez DPH
Skladem
Můžeme doručit do:
4.4.2024

Výtlak 8 m, průtok 65 l/min, napětí 230 V, stavební délka 180 mm, připojení 2", pracovní tlak max. 10 bar, závitové, bezucpávkové, nízká spotřeba, pro otopné a klimatizační systémy.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Čerpadlo ALPHA2 vás zbaví starostí s komplikovaným seřizováním čerpadla. Stačí jen čerpadlo nainstalovat a ponechat u něj tovární nastavení na funkci AUTOADAPT. Čerpadlo ALPHA2 provedeautomaticky analýzu dané otopné soustavy, vyhledá optimální nastavení a bude dále přizpůsobovat
svůj provoz změnám v požadavcích na množství tepla. Výsledkem je optimální uživatelské pohodlí a minimální spotřeba energie.

Čerpadlo ALPHA2 je navíc mimořádně flexibilní, spolehlivé a mnohem kompaktnější než kterékolivjiné oběhové čerpadlo s energetickým štítkem "A", které je na trhu k dostání.

AUTOADAPT
Tovární nastavení, tj. funkce AUTOADAPT, analyzuje danou otopnou soustavu a automaticky upravuje nastavení čerpadla tak, aby vyhovělo požadavkům na množství tepla. Funkci AUTOADAPT lze aplikovat v cca 80% všech otopných soustav.

Kompaktní konstrukce
Moderní konstrukce činí z čerpadla ALPHA2 nejkompaktnější oběhové čerpadlo Grundfos, které je na trhu k dostání. Řídící elektronika je vestavěna do tělesa čerpadla, díky čemuž je instalacečerpadla nyní možná i v prostorově velmi stísněných podmínkách.

Energetická třída "A"
Provoz s frekvenčním měničem, použitá technologie permanentních magnetů a kompaktní konstrukce statoru řadí oběhové čerpadlo ALPHA2 na nejvyšší příčku žebříčku klasifikace systému energetického štítkování. Čerpadlo ALPHA2 potřebuje ke svému provozu až o 80 % elektrické energie méně než oběhová čerpadla spadající do kategorie energetické náročnosti klasifikované písmenem D.

Zástrčka ALPHA
Vysoce hodnocená a velice populární zástrčka ALPHA je jedinou zástrčkou na trhu, která umožňujemimořádně jednoduché připojení napájecího kabelu, bez otevírání svorkovnice.

Jednotlačítkové ovládání
Systém jednotlačítkového ovládání umožňuje jednoduchá nastavování čerpadla.

Dispej
Snadno čitelný LED displej nepřetržitě ukazuje aktuální elektrický příkon ve W.

Automatický noční redukovaný provoz
Funkce automatického nočního redukovaného provozu snižuje na minimum energetickou spotřebu u kotlů konstruovaných k dosahování energetických úspor

Doplňkové parametry

Kategorie: Oběhová čerpadla pro topení, Oběhová čerpadla: stavební délka 180 mm, Závitová teplovodní oběhová čerpadla
Záruka: 2 roky + 2 měsíce
? Výtlak [m]: 8
? Průtok [l/min]: 65
? Napětí [V]: 230
? Dimenze připojení [coul]: 2"
? Max. provozní tlak [bar]: 10
? Stavební délka [mm]: 180
? Ucpávka: Bezúcpávkové
? Max. teplota média [°C]: 110
Provedení: Závitové
:: ::
Hmotnost: 2,3 kg
Kód výrobce: 99411263
EAN: 5713828676894
Spolehlivost: 100%
Distribuce: Česká republika
Stupeň krytí (IP): 42

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

1_logo_grundfosGrundfos je předním světovým výrobcem čerpadel se sídlem v Dánsku s více než 19 000 zaměstnanci po celém světě. Představuje průkopnická řešení světových problémů v oblasti vody a klimatu a zlepšujeme kvalitu života lidí. 

Roční produkce činí než 16 milionů čerpacích jednotek, oběhových čerpadel (UP), ponorných čerpadel (SP) a odstředivých čerpadel (CR). Grundfos také vyrábí elektromotory pro čerpadla, jakož i elektromotory pro samostatné merchandising. Grundfos vyvíjí a prodává elektroniku pro ovládání čerpadel a jiných systémů. Špičkový technologický vývoj, spolehlivost a kvalita, proto je Grundfos jedničkou mezi zákazníky.

Kategorie

Oběhová čerpadla GRUNDFOS - Ponorná čerpadla GRUNDFOS - Automatické vodárny GRUNDFOS - Automatické tlakové stanice GRUNDFOS - Speciální čerpadla GRUNDFOS - Kalová čerpadla GRUNDFOS - Čerpací pohotovost GRUNDFOS

Nenašli jste, co jste hledali? Hledáte náhradu za staré čerpadlo, náhradní díly? Chcete individuální cenovou nabídku?

K dispozici máte kompletní přehled čerpadel GRUNDFOS.

Jsme tu pro vás.

hp-redlKarel Redl
technik, zákaznický servis

+420 797 850 919 | info@reded.cz

 

Nabídka zboží GRUNDFOS