Vydejte se na parádní relaxační pobyt do Slovinska a ubytujte se v Hotelu Bioterme ****. Ten nabízí útulné pokoje, chutnou polopenzi, animační program, ale především neomezený vstup do parádního termálního aquaparku Bioterme Thermal Water Park s 10 bazény o celkové ploše 2 000 m² a 4 saunami. K tomu máte i neomezený vstup do fitness centra.

O ubytování

Hotel Bioterme **** ležící v malebném slovinském městečku Mala Nedelja je dokonalým příkladem tzv. zelené turistiky, která je založena na spojení ekologického přístupu a špičkových ubytovacích služeb.

Nádhernou slovinskou krajinu můžete objevovat po mnoha turistických a cyklistických trasách. Oblíbenými turistickými cíli v okolí jsou například hrad Branek (7 km) nebo rozhledna Gomila (4 km). Nedaleké Gajšovské jezero (7 km) je největším a na ryby nejbohatším jezerem Slovinska, a tak si zde milovníci prutů užijí dokonalé rybaření. Za návštěvu rozhodně stojí také nejstarší slovinské město Ptuj (20 km), které bylo založeno už Kelty a nese stopy římské historie. Kromě památek najdete v Ptuji také vyhlášené vinné sklepy a termální lázně s aquaparkem.

Kde budete spát?

Ubytovaní budete v komfortních pokojích vybavených s ohledem na přírodní prostředí. Pokoje mají podlahu z masivního dřeva a stěny natřenými bio barvami bez škodlivých látek. Povlečení a další materiály jsou rovněž ryze přírodní. K vybavení všech pokojů patří WiFi, vlastní koupelna, televize, minibar a sejf.

Pokoje Standard s balkonem měří 27-31 m² a mohou mít výhled na parkoviště, krajinu nebo bazén. Běžně ubytují 2 osoby, ale umožňují také 1 přistýlku. V koupelně najdete vanu nebo sprchový kout.

Pokoje Standard bez balkonu měří 24-28 m² a mají koupelnu se sprchou. Z oken pokoje budete mít výhled na bazén a je zde také možnost přistýlky.

Pokoje Comfort nabízejí více prostoru (34-37 m²) a jsou doplněné balkonem s výhledem na bazén nebo na krajinu. Koupelna je vybavená vanou nebo sprchovým koutem a je zde možnost až 2 přistýlek.

Junior suite s balkonem měří 40-46 m², skládá se ze samostatné ložnice a obývací části a má koupelnu se sprchou nebo vanou. Z balkonu uvidíte na krajinu, bazén nebo parkoviště. V obývací části je rozkládací pohovka, která poslouží i jako 2 přistýlky.

Junior suite bez balkonu je menší (43 m²), ostatní vybavení ale zůstává stejné jako u varianty s balkonem. Také zde je možnost až 2 přistýlek.

Junior suite s vířivkou na balkoně je variantou pro opravdu náročné hosty. Z nabízených pokojů je největší (47 m²), má oddělenou ložnici, koupelnu se sprchou a obývák s rozkládací pohovkou a možností 2 přistýlek. Z vířivky umístěné na terase uvidíte rovnou dolů na bazén.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci si pochutnáte na bufetové polopenzi, která se skládá především ze zdravých pokrmů připravených z ekologicky pěstovaných surovin. Na snídaňových i večerních bufetových stolech najdete tradiční jídla slovinské kuchyně, středomořskou kuchyni i sofistikované flambované speciality. Pokud zatoužíte po výjimečném gastronomickém zážitku, objednejte si některou ze specialit à la carte.

Vynikající pokrmy perfektně doplní vyhlášená místní vína z regionu Prlekija.

Kde budete relaxovat?

Během letní sezóny je v provozu velký hotelový venkovní bazén o ploše 100 m². Milovníci saunování mají na výběr hned ze 4 druhů saun: finské, infračervené, herbální a parní. Nechybí ani relaxační zóna s moderním zázemím. Zpříjemnit den si můžete také masážemi a kosmetickými procedurami. Přímo v hotelu si můžete užít zážitek při ájurvédském wellness pod vedením zkušeného ájurvédského lékaře.

Součástí areálu hotelu je také Bioterme Thermal Water Park, který v létě nabízí 2000 m² venkovních i vnitřních vodních ploch s 10 bazény s termální vodou o teplotě 29 až 35°C. Během zimy zůstávají v provozu všechny kryté a 3 venkovní bazény s celkovou plochou 800 m² vodních ploch.

Pokud zatoužíte po trošce pohybu, můžete vyrazit do skvěle vybaveného hotelového fitness.

Něco navíc

Hotel Bioterme **** se pyšní certifikátem Slovenia Green Accommodation (Slovinské zelené ubytování). Certifikát zaručuje hotelové služby založené na udržitelných principech.

Hotel Bioterme ****

Hotel Bioterme ****

Moravci v Slovenskih Goricah 34/b , Mala Nedelja
Slovinsko

Provozuje společnost:
SEGRAP D.O.O. IČ: 5072182000


386 (0)02 565 2001

booking@bioterme.si

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Fitness
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od jezera
7 km
Aquapark
10 m

Tipy na výlet

Přírodní park Goričko

Přírodní park GoričkoTip na výlet

Slovinský Přírodní park Goričko je známý svou kopcovitou krajinou plnou úrodných vinic, olivových hájů, polí a malých farem. Rozléhá se na pomezí Alp a Panonské pánve. Rozloha parku zasahuje území tří zemí. Kromě Slovinska jej tvoří i příroda sousedního Rakouska a Maďarska. Tyto tři země spolu ochraňují několik ohrožených druhů rostlin a živočichů, zvláště ptáků.

Co navštívit v Přírodním parku Goričko?

  • Negovsko jezero
  • řeku Mura
  • hrad Goričko – největší hrad ve Slovinsku
Více informací
Hrad Goričko
Hrad Goričko
Hrad Murska Sobota
Hrad Murska Sobota
Jezero Bukovniško
Jezero Bukovniško