Vydejte se na nezapomenutelnou dovolenou do oblasti Slovenského ráje. V Grand Hotelu Spiš *** se můžete ubytovat ve dvou i s celou rodinou! Těšte se na polopenzi, slevu na vstup do aquaparku či parkování v ceně.

O ubytování

Užijte si kouzelnou dovolenou v moderním Grand Hotelu Spiš *** přímo v národním parku Slovenský ráj. Hotel je skvělým výchozím bodem pro všechny milovníky turistiky a cyklistiky – nachází se jen 2 minuty od Čingova – hlavního centra Slovenského ráje. Blízko je například vyhlídka Tomášovský výhľad (4,5 km) nebo Letanovský mlýn (6,2 km) a mnohem více

K majestátnímu Spišskému hradu, nejrozsáhlejší zřícenině ve střední Evropě, to budete mít jen 30 km. Ať už cestujete sami, nebo s dětmi, AquaCity Poprad stojí za návštěvu v každém případě. Najdete zde 14 vnitřních i venkovních bazénů, nespočet atrakcí a rozsáhlý saunový svět. Za letním koupáním můžete vyrazit i na koupaliště ve Spišské Nové Vsi (7,4 km) nebo k vodní nádrži Palcmanská Maša (36,7 km).

V zimě si zase budete moci užít parádní lyžovačku. Už v okruhu 15 km najdete několik sjezdovek, například ve Spišské Nové Vsi (9,1 km) nebo v Hrabušicích (14,4 km). Navíc budete necelých 40 km od samotných Vysokých Tater se všemi parádními lyžařskými středisky – Ski Opalisko (26,7 km), Ski Center Lopušná Dolina (42,2 km), Ski Tatry (42,8 km) a další už čekají jen na vás.

Kde budete spát?

Ubytujete se v jednom z 22 útulně vybavených dvoulůžkových pokojů s možností přistýlky. V každém pokoji najdete satelitní televizi, telefon a vlastní koupelnu se sprchou nebo vanou. Z některých pokojů si užijete i krásný výhled na Slovenský ráj díky balkonu.

Na čem si pochutnáte?

Ve stylové hotelové restauraci si pochutnáte na výtečných regionálních i mezinárodních specialitách. Zavítejte i do útulné kavárny s krbem a dejte si něco dobrého na zub – kávu, koktejl a lahodné zákusky. V letních měsících přijde vhod posezení na terase.

Cestujete s dětmi?

Na děti zde čeká parádní dětský koutek plný hraček, zábavných her i poučných knížek. Nechybí zde ani Xbox a televize, na kterém se promítají pohádky.

Něco navíc

Navštivte i hotelovou billiardovou místnost. Kraluje jí krásný kulečníkový stůl s kompletním výběrem tág a koulí. Hru svých přátel sledujte z příjemného posezení.

Grand Hotel Spiš ***

Grand Hotel Spiš ***

Spišské Tomášovce 1001 , Spišské Tomášovce
Slovenská republika

Provozuje společnost:
world travel sk s.r.o. IČ: 52160696


+421 534 491 129

grandhotelspis@rucon.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 8 €/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
6 km
Vzdálenost od jezera
31 km
Zastávka
0,5 km
Aquapark
20 km
Sjezdovka
32,2 km
Běžkování
6,8 km