Nechte se zlákat Vysokými Tatrami a užijte si skvělou aktivní dovolenou v Tatranské Lomnici v Hotelu Tatranec. Vychutnáte si slovenské dobroty formou bohatého bufetu, welcome drink i relaxaci. Na dosah máte aquaparky, termály a také Lomnický štít.

O ubytování

Hotel Tatranec je skvělé ubytování, kde si můžete užít krásnou aktivní dovolenou kdykoliv během roku. Nachází se přibližně 3 km od samotného centra Tatranské Lomnice, odkud to budete mít blízko k lanovce na Lomnický štít i ostatním (nejen) přírodním atrakcím. Vyvezte se jí nahoru a udělejte si krásnou procházku po okolí Skalnatého Plesa, třeba rovnou po naučné stezce.

O další přírodní i historické krásy rozhodně nebude nouze, jen něco málo přes 11 km od hotelu se nachází třeba nádherné vodopády Studeného Potoka. Starý Smokovec s pozemní lanovkou i světem triků Tricklandií je vzdálený jen 9 km a do Popradu s vyhlášeným AquaCity Poprad se autem dostanete za 25 minut.

Milovníci zimních sportů zajisté ocení, že nejbližší ski areál je přímo v Tatranské Lomnici, vzdálen pouze 3,2 km od ubytování. Čeká zde na vás rovnou nejdelší sjezdovka s nejvyšším převýšením na Slovensku. Ve Starém Smokovci (9,4 km) si zase kromě lyžování užijete také snowtubing, sáňkování a další zábavné aktivity. A nedaleké středisko Štrbské Pleso (25,5 km) láká mimo jiné na 26 km udržovaných tratí pro běžkaře.

Kde budete spát?

Hotel nabízí ubytování ve 12 dvoulůžkových pokojích, 8 třílůžkových pokojích a 2 apartmánech. V každém pokoji najdete lůžka s vysoce kvalitními matracemi, televizi a WiFi připojení.

  • Dvoulůžkový pokoj měří 16 m² a je vybavený manželskou postelí nebo oddělenými jednolůžky. Součástí pokoje je koupelna se sprchovým koutem.

  • Třílůžkový pokoj má plochu 18 m² a najdete v něm dvoulůžkovou postel a samostatné jednolůžko. Nechybí koupelna se sprchovým koutem.

  • Apartmán nabídne prostor 22 m² a skládá se ze samostatné ložnice s manželskou postelí, obývacího prostoru s rozkládací pohovkou a velké koupelny s rohovou vanou.

Na čem si pochutnáte?

V pohodové hotelové restauraci vám naservírují speciality tradiční slovenské i mezinárodní kuchyně.

Kde budete relaxovat?

Po celodenní turistice si odpočiňte ve wellness – svaly vám prohřeje finská nebo infra sauna.

Hotel Tatranec **

Hotel Tatranec **

Tatranská Lomnica č. 202 , Vysoké Tatry
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Zdenko Kožuch IČ: 14345510


+421 52 446 7092

hoteltatranec@hoteltatranec.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 5 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Fitness
Půjčovna kol
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,6 km
Zastávka
50 m
Aquapark
3 km
Sjezdovka
3,9 km