Probouzejte se ráno s výhledem na Lomnický štít a dýchejte svěží horský vzduch při nezapomenutelných túrách ve Vysokých Tatrách. Z pohodlné postele v Apartmánech Belveder se vám nebude chtít vstávat, ale nesmíte přece přijít o možnost výletů do okolí. Večer si dopřejte relax ve wellness s vířivkou a saunou nebo se zabavte v parádní herně. Dokonalý pobyt v Tatranské Lomnici už na vás čeká!

O ubytování

Apartmány Belveder v srdci Tatranské Lomnice jsou známé pro pohodlí a blízkou dostupnost k vrcholům hor, které turistům nabízejí. Lanovka na Lomnický štít je vzdálená sotva 350 m. Vyvezte se jí nahoru a udělejte si krásnou procházku po okolí Skalnatého Plesa, třeba rovnou po naučné stezce, v zimě si zde zalyžujte na parádních sjezdovkách. O další přírodní i historické krásy zde rozhodně není nouze, jen něco málo přes 5 km od hotelu se pak nachází nádherné Vodopády Studeného Potoka, Starý Smokovec se svou pozemní lanovkou pak jen 6 km.

Kde budete spát?

Budete ubytováni v prostorných apartmánech, kterých je v budově 10. K dispozici vám bude ložnice s pohodlným dvojlůžkem, obývací pokoj se satelitní televizí a rozkládací pohovkou, která poslouží jako přistýlka. Chybět vám nebude ani vybavená kuchyňka včetně lednice či mikrovlnky a samostatná koupelna se sprchovým koutem. Dvojice potěší novinka - dvoulůžkové pokoje se stolem, židlí a vlastní koupelnou.

Na čem si pochutnáte?

Na snídani seběhněte do Restaurace Corner přímo v budově Apartmánů Belveder. Budou na vás čekat skvělé pokrmy, které vám zabezpečí dostatek energie na den plný výletů. Do zdejší restaurace se přijďte najíst i během dne - hosté se sem rádi vracejí po výborný hamburger či marinovaná žebírka. Potěší vás i pozorný personál, který vám s výběrem rád pomůže.

Kde budete relaxovat?

Váš perfektní den ve Vysokých Tatrách završte relaxací. Dopřejte si ho v březovém háji - v relaxační místnosti ozdobené i provoněné březovým dřevem. Ve wellness navštivte i maxi vířivku, finskou či infra saunu a nevynechejte ani pivní lázeň. Příjemným odpočinkem může být i pedikúra, kterou nabízejí přímo v prostorách budovy.

Cestujete s dětmi?

Pokud se na dovolenou chystáte s malými dětmi, poproste personál o půjčení dětské postýlky.

Apartmány Belveder

Apartmány Belveder

Tatranská Lomnica 14674 , Tatranská Lomnica
Slovenská republika

Provozuje společnost:
BELVEDEREX s.r.o IČ: 46168303


+421 948 505 010

info@apartmanybelveder.sk

Check In
14:00 - 18:30
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Dětský koutek
Kolárna
Lyžárna
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Zastávka
0,5 km
Aquapark
16,7 km
Sjezdovka
1,1 km