Ubytujte se v Hotelu Amália *** a budete mít Vysoké Tatry jako na dlani. Jen 2 km od Sterého Smokovce uprostřed krásné tatranské přírody si užijete luxusní pobyt s neomezeným vstupem do hotelového bazénu i wellness a dalšími výhodami. Na polopenzi si pochutnáte v hotelové restauraci zaměřené na místní slovenské speciality. Sportovních a turistických možností je v okolí hotelu nepočítaně v každém ročním období.

O ubytování

Hotel Amália *** v srdci Vysokých Tater se nachází v Nové Lesné v nadmořské výšce 820 m.n.m. Starý Smokovec se světem kouzel Tricklandia, vyhlášenou pozemní lanovkou a dalšími lákadly je vzdálený pouhé 2 km. Zároveň se vám zde rozprostírá svět dechberoucí tatranské přírody, projděte si třeba Křížovou cestu až na Pěknou vyhlídku či Slavkovskou dolinu, vyjděte (nebo se vyvezte lanovkou) ke Skalnatému plesu (11 km) a pokud vám nevadí cestovat trochu dál, určitě nevynechte Štrbské Pleso (19 km). Do většího města Poprad to odsud budete mít nějakých 12 km, kde po prohlídce města můžete zavítat za relaxací do AquaCity Poprad. V zimě si v okolí parádně zalyžujete v některém z blízkých lyžařských středisek - nejbližší je Jakubkova lúka 4 km.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v komfortně zařízených pokojích Standard, kde vám bude k dispozici i satelitní televize, WiFi, minibar, trezor i telefon. Samozřejmostí je také koupelna. Za příplatek jsou dostupné také podobně zařízené prostornější pokoje Komfort a King nebo rovnou Apartmán. Celková kapacita hotelu je 20 pokojů.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci se podávají slovenské i mezinárodní speciality. Snídaně a večeře se podávají formou bufetových stolů (večeře výběr ze tří chodů se salátovým bufetem a dezertem). V zimě si poseďte v příjemném teple u krbu, v létě se zase usaďte na venkovní terasu. Navštívit můžete také příjemné prostředí hotelové kavárny.

Kde budete relaxovat?

Kromě ubytování a polopenze i pro nejnáročnější hosty nabízí Hotel Amália *** také služby luxusního relaxačního centra. Po celodenních výletech a pohybu na čerstvém tatranském vzduchu si můžete odpočinout v atypickém vyhřívaném bazénu s protiproudem a masážními tryskami nebo finské sauně či páře, do kterých budete mít neomezený vstup. Dopřejte si také masáž, odpočinek v soláriu nebo v hydromasážní vaně.

Cestujete s dětmi?

Pokud se do Tater chystáte s dětmi, jistě uvítáte dětský koutek plný hraček.

Něco navíc

Dospělí se zabaví při kulečníku.

Hotel Amália ***

Hotel Amália ***

IBV. II. 368 , Nová Lesná
Slovenská republika

Provozuje společnost:
DUEBI, s.r.o IČ: 36501875


+421 524 780 124

hotelamalia@hotelamalia.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 10 €/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Lyžárna
Minibar
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1 km
Zastávka
0,5 km
Sjezdovka
4 km