Ubytujte se v Alpenhotelu Dachstein *** v lázeňském městě nad jezerem Hallstatt a užívejte si neomezené wellness s panoramatickými výhledy na alpskou přírodu, vířivkou, bazénem a několika saunami. Dosyta se najezte díky bohatým snídaním s domácími produkty a vychutnejte si také láhev Prosecca. Děti do 5 let mají pobyt s vámi zdarma.

Ověřeno Travelkingem

“Hotel je pěkný, čistý a udržovaný. Personál byl velmi milý, ochotný a mluvil perfektně anglicky. Potěšilo nás i vynikající, bohatá strava. Prostředí hotelu bylo ale docela luxusní, takže se hodilo mít s sebou nějaké alespoň trošku slušnější oblečení na večeři (např. košili). Poblíž hotelu jsme navštívili známé město Hallstatt, které se nachází u stejnojmenného jezera. Lze vyjet i na vyhlídku, odkud můžete město vidět v plné kráse. A pokud na pobyt zamíříte v zimě, v okolí je spousta sjezdovek na lyžování.”

Barbora Mezlová - Finanční tým
Osobně ověřeno v: Březnu 2018

O ubytování

Alpenhotel Dachstein *** stojí na kopci nad rakouským lázeňským městem Bad Goisern v krásném Salzkammergutu, kde císaři a králové běžně trávili dovolenou. Největším lákadlem je rozhodně nádherné, veleznámé jezero Hallstatt (3 km), které vám poskytne společně s okolními horami dechberoucí výhledy. 10 km od hotelu pak můžete navštívit další císařské město s úžasnou atmosférou Bad Ischl, 18 km je pak vzdáleno další panoramatické jezero Wolfgangsee. Kromě okolních kopců stojí za procházku určitě i okolí skalních útvarů Schneeröserlwand či Jochwand. Koupat se pak můžete v některém z veřejných bazénů a koupališť přímo v Bad Goisernu. V zimě si zase užijete blízké ski areály - třeba ohromný Skiregion Dachstein West (20 km), Winterpark Postalm (35 km) či Karkogel Ski- & Rodelberg (35 km).

Kde budete spát?

Hotel nabízí nově zrekonstruované pokoje s TV, WiFi připojením, vlastní koupelnou se sprchou a WC. Určitě oceníte i balkon, z něhož se před vámi rozprostírají krásné výhledy na okolí.

Na čem si pochutnáte?

Během pobytu si vychutnáte snídani formou bufetu a na večeři čtyřchodové menu z místních produktů nebo farmářský bufet.

Kde budete relaxovat?

Někdy je potřeba se pořádně zregenerovat, a proto vás v Alpenhotelu Dachstein *** čeká i neomezený vstup do wellness, které zahrnuje krytý bazén, vířivku, dvě sauny, parní lázeň a relaxační místnost v horském stylu. Panoramatickými okny se vám naskytne pohled na ledový masiv Dachstein.

Alpenhotel Dachstein ***

Alpenhotel Dachstein ***

Unterjoch 38 , Bad Goisern
Rakousko

Provozuje společnost:
Ruperti - Hotel GmbH & Co. KG IČ: HRA6211


0049 8654 48830

info@ruperti-hotels.de

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 6 €/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
3,6 km
Vzdálenost od lázní
6 km
Zastávka
1,9 km
Sjezdovka
15 km