Vídeň nikdy neomrzí - památky, kavárny, Pratr a mnoho dalšího. Užijte si pobyt v centru města v A&O Wien Hauptbahnhof, snídaně formou bufetu i kulečník. Dvě děti do 18 let jsou zdarma a celá rodina se ubytuje pohodlně v rodinném pokoji.

O ubytování

Návštěvy Vídně nikdy neomrzí. Rakouské hlavní město je poseté památkami, luxusními kavárnami a nejednoho návštěvníka sem přiláká zábavní park Prater. Abyste toho co nejvíc stihli, ubytujte se pouhých 100 metrů od hlavního nádraží v A&O Wien Hauptbahnhof. Krásný zámeček Belvedere, Katedrálu sv. Štěpána nebo nádhernou budovu Vídeňské státní opery budete mít v pěší vzdálenosti. V zimním období rozhodně nesmíte vynechat vyhlášené vánoční trhy, za kterými se sjíždí turisti i z daleka.

Kde budete spát?

Ubytujete se v dvoulůžkovém či rodinném pokoji s malou LCD televizí, WiFi připojením a vlastní koupelnou vybavenou sprchou, WC, ručníky i kosmetikou. Rodinný pokoj je dostatečně velký i pro čtyřčlennou rodinu.

Na čem si pochutnáte?

V hotelu vás čekají přepychové snídaně formou bufetu, kde si pochutná každý.

Cestujete s dětmi?

Pro děti je připravený dětský koutek.

Něco navíc

Během dne můžete navštívit bar v lobby, využít zdejší knihovnu nebo si zahrát kulečník. V hotelu vám zapůjčí i jízdní kola, prozkoumejte krásy Vídně třeba i na nich a stihněte toho z nádherné rakouské metropole mnohem více.

A&O Wien Hauptbahnhof

A&O Wien Hauptbahnhof

Sonnwendgasse 11 , Vídeň
Rakousko

Provozuje společnost:
Allegro Vouchers s.r.o. IČ: 24655236


+420 558 000 298

info@travelking.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 10 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 12 €/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Dětský koutek
Konferenční místnost
Baby friendly
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
3 km
Zastávka
0,5 km