Užijte si rakouské Vysoké Taury díky ubytování ve stylové, 600 let staré, chatě MONDI Bellevue Alm. Ta leží ve výšce 1 300 m n. m., takže je odtud opravdu úchvatný výhled. Ten si vychutnáte ze dřevěné terasy i venkovního přírodního bazénu. Těšte se také na poctivé domácí snídaně formou bufetu, welcome drink a na vstup do sauny ve vedlejším penzionu, který je vzdálený necelých 50 m. Kromě toho si užijete neomezený vstup do wellness centra, které najdete ve 4* hotelu v centru města. Vzdálený je sice 2 km, ale cesta se určitě vyplatí - čeká tu na vás bazén, vířivka a 3 druhy saun. Bad Gastein je rájem pro horskou turistiku, ale také pro oddych v lázních, jsou tu hned dvoje.

Ověřeno Travelkingem

“Pobyt v Chalet Bellevue Alm *** byl naprosto jedinečný. Líbilo se nám snad všechno: prostředí hor, stylové pokoje a restaurace, velmi milý personál a také parádní wellness v partnerském hotelu. Kromě designu nás na pokoji nadchla prostorná terasa s posezením. V restauraci s krbem jsme si pochutnali na vynikajících snídaních v alpském stylu. Skvělým zážitkem byl i večer s živou hudbou a prasetem na rožni. V okolí je navíc spoustu krásných míst a možností výletů. Určitě se sem ještě vrátíme, a to nejlépe v zimě!” Přečtěte si celou recenzi

Nikol Chrástová - Marketingový tým
Osobně ověřeno v: Srpnu 2022

O ubytování

Chalet MONDI Bellevue Alm *** je jedno z nejlepších míst na dovolenou ve Vysokých Taurách. Penzion stojí přímo v rakouském lázeňském městečku Bad Gastein v nadmořské výšce 1 300 m n. m., odkud se vám bude naskýtat úchvatný panoramatický výhled na město a okolní hory. Hned vedle penzionu se nachází lanovka Bellevue Alm, která vás vyveze za krásnými výhledy. Kromě procházek, túr či cyklotúr po okolních kopcích v létě určitě nesmíte vynechat návštěvu místních lázní, ty jsou tu hned dvoje - Felsentherme Bad Gastein (2 km) a sklaní Alphentherme Gastein (9 km). Určitě se vydejte i do centra městečka, kde najdete úchvatný vodopád (2,5 km).

Adrenalin vám poskytne také visutý most Stubnerkogelbahn, kde se budete procházet 28 m nad zemí ve výšce 2 300 m n. m., ke kterému vás vyveze lanovka. Ta poslouží i v zimě, kdy si tu zase užijete skvělé lyžování, a to jen 2 km od ubytování. Parádní lyžovačku samozřejmě nabízí i řada dalších ski areálů - Gastein Skii Center Graukogel (2,5 km), Snowpark Gastein (14 km), Skischaukel Schlossalm-Angertal-Stubnerkogel (10 km) či Schlossalmbahn Gastein (10 km).

Kromě lyžování a snowboardingu nevynechte přibližně 2,5 km dlouhou sáňkovací dráhu, která je v noci nasvícená a najdete ji přímo vedle MONDI Bellevue Alm Gasteinu.

Kde budete spát?

Pokoje v Chalete Bellevue Alm *** jsou vybavené pohodlnou manželskou postelí, stylovým dřevěným nábytkem laděným do pestrých barev, posezením, satelitní televizí, WiFi připojením a vlastní koupelnou se sprchovým koutem. Nechybí ani taška s župany a pantoflemi do wellness. Některé pokoje mají také balkón či terasu s venkovním posezením a výhledem na hory.

Na čem si pochutnáte?

Alpská atmosféra vás tu bude provázet na každém kroku. Snídaně formou bufetu se totiž podávají ve stylové restauraci s rustikální výzdobou, otevřeným ohništěm a prostornou terasou s výhledem na hory. Těšte se na slané i sladké pokrmy včetně alpských sýrů, uzenin, mléka, domácích marmelád a nechybí ani odšťavňovač, ve kterém si připravíte čerstvý fresh z pomerančů či jablek. Kromě bufetu se vás také hned po příchodu do restaurace milá obsluha zeptá, zda si přejte teplý pokrm z vajec (omeleta, míchaná vejce), který vám připraví na míru v kuchyni.

V restauraci se pravidelně pořádají večery s živou hudbou a grilováním, pečením či barbeque.

Kde budete relaxovat?

Přímo u Chalete MONDI Bellevue Alm *** najdete venkovní přírodní biotop s vodou z hor, která je chladnější. Určitě ale přijde vhod v horkých letních dnech, anebo po saunování ve finské sauně v penzionu Schiefe Alm (50 m).

Navíc můžete zdarma využít nádherné wellness centrum v partnerském MONDI Hotelu Bellevue Gastein **** (2 km), na recepci se stačí prokázat klíčem a dostanete kartu do wellness. V tom najdete bazén, dětský bazén, vířivku, 3 druhy saun (finská, bio a pára), Kneippovu lázeň a několik odpočíváren s lehátky - vnitřních i venkovních.

Cestujete s dětmi?

Pro děti jsou venku k dispozici dvě houpačky, jistě je potěší i přátelská hotelová kočka.

Chalet MONDI Bellevue Alm ***

Chalet MONDI Bellevue Alm ***

Bellevue Alm Weg 6 , Bad Gastein
Rakousko

Provozuje společnost:
Bellevue Alm Hotelbetriebs GmbH IČ: 56406339


+43 (0) 64 34 / 38 81

bellevuealm@mondihotels.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 11 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Restaurace
Kolárna
Lyžárna
Fén
Wellness
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,7 km
Vzdálenost od jezera
10,8 km
Zastávka
2 km
Sjezdovka
30 m