Vydejte se na relaxační pobyt do Polska, a to jen pár kilometrů od hranic s Českem do lázeňského městečka Swieradów-Zdrój. Ubytováni budete v krásném Krasicki Resort Hotelu & Spa *** s chutnou polopenzí a neomezeným vstupem do wellness centra s bazény, vířivkou, saunami či fitness centrem. Navíc budete jen kousek od lyžařského areálu, ochuzeni tak nezůstanete ani o zimní sporty.

Ověřeno Travelkingem

“Na pobytu v Krasicki Resort Hotelu & Spa *** jsme úplně zapomněli na starosti všedních dnů. Menší plocha pokoje, byla bohatě vyvážena prostorným balkonem s výhledem do přírody. Wellness bylo sice menší, ale i tak jsme si v něm parádně odpočinuli. Všude v hotelu bylo perfektně čisto a nejvíc mě nadchla pestrá polopenze. Všechny pokrmy byly čerstvé, velmi chutné a výběr byl opravdu bohatý. Doporučuji vyrazit za krásnými výhledy na některé z rozhleden, kterých je v okolí mnoho.” Přečtěte si celou recenzi

Kateřina Vašátková - Zákaznická podpora
Osobně ověřeno v: Březnu 2023

O ubytování

Krasicki Resort Hotel & Spa *** se nachází v lázeňském městě Świeradów-Zdrój na jihu Polska ve vzdálenosti jen 8 km od hranic s Českem. Díky přítomnosti léčivých termálních pramenů a nádherné přírodě polské části Jizerských hor si zde užijete nerušený odpočinek i aktivní dovolenou v každém ročním období.

Kromě malebného středu města s lázeňskou promenádou můžete navštívit například nedalekou stezku v oblacích (2 km), ze které je dechberoucí výhled na lázeňské městečko i okolní vrcholy. Pro milovníky kol je zde více než 100 km cyklotras obklopených krásnou přírodou masivu Zajęcznik a Czerniawska Kopa. Okolím českého Nového Města pod Smrkem (10 km) vás provede 14 cyklotras všech stupňů obtížnosti.

Své oblíbené zimní sporty si užijete v moderním lyžařském areálu SKI&SUN (1,5 km), jehož součástí je více než 2 500 m dlouhá sjezdovka. Na vrchol hory Stóg Izerski vás po celý rok vyveze lanovka. Terén je zde navíc ideální pro běžkování. Z vrcholu Stóg Izerski vede oblíbená běžecká trasa o délce 19,5 km do obce Jakuszyce. Po cestě se můžete zastavit na vyhlášenou regionální spacialitu: palačinky v horské chatě Chata Górzystów (8 km).

Kde budete spát?

Pokoje Standard (17-19 m²) jsou komfortně a moderně zařízení, vybavené manželskou postelí nebo dvěma oddělenými lůžky. Nechybí ani vlastní koupelna s vyhřívanou podlahou a sprchovým koutem. V pokoji najdete také LCD televizi, telefon, šatní skříň, psací stůl a WiFi připojení. Běžně tyto pokoje ubytují 2 hosty, je ale možné zvolit i variantu s 1 přistýlkou.

Pokoje Standard Plus (17-19 m²) mají stejné vybavení jako varianta Standard, jen s tím rozdílem, že mají navíc také balkón s krásným výhledem a posezením. Oproti pokojům Standard má tato varianta ještě ledničku. Ubytuje ale maximálně 2 osoby, bez možnosti přistýlky.

Pokoje Family mají 20-25 m² a díky možnosti 2 přistýlek v podobě rozkládací pohovky celkem ubytují až 4 hosty, jde tedy o ideální variantu pro rodiny s dětmi. Nechybí TV, WiFi, lednice, pracovní stůl ani další nezbytné vybavení. V koupelně mají některé z těchto pokojů namísto sprchy dokonce vanu. Na rozdíl od pokojů Standard Plus ale nejsou doplněné balkónem.

Na čem si pochutnáte?

Hotelová restaurace připravuje tradiční recepty v moderním pojetí i vybraná jídla evropské a mezinárodní kuchyně. Velký důraz je zde kladen na lokální suroviny, a tak se můžete těšit například na med z vlastního včelína, domácí džemy, čerstvě upečené pečivo a domácí uzeniny. V nabídce se objevují také pokrmy z místních lesních plodů či hub.

Pokud patříte mezi milovníky kávy a domácích dezertů, pak zamiřte do lobby baru. Podávají se zde nápoje z celého světa, regionální pivo, originální koktejly a čerstvě vymačkané džusy.

Kde budete relaxovat?

Po dni stráveném objevováním krás okolních hor přijde zajisté vhod relaxace v hotelovém wellness s plochou 600 m². Najdete zde vnitřní rekreační bazén, vířivku, finskou saunu, infrasaunu a odpočinkovou zónu. Během letní sezóny jsou v provozu také 2 venkovní bazény. Zpříjemnit den si navíc můžete mnoha druhy masáží a kosmetických procedur.

Něco navíc

Pro aktivní jedince je připraveno skvěle vybavené fitness a venkovní multifunkční hřiště. Večery si můžete zpestřit hraním stolního fotbalu, šipek nebo deskových her, které vám ochotně zapůjčí na recepci. V hotelu najdete také bowling se 4 dráhami a barem.

Krasicki Resort Hotel & Spa ***

Krasicki Resort Hotel & Spa ***

ul. Sienkiewicza 1B , Świeradów-Zdrój
Polsko

Provozuje společnost:
Handel Uslugi Joanna Krasicka IČ: 230875298


+48 75 781 75 82

rezerwacje@krasickiresort.pl

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 20 Zł/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 15 Zł/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Lyžárna
Fitness
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Zastávka
50 m
Aquapark
1,8 km
Sjezdovka
1,4 km
Běžkování
1,6 km