Parádní dovolená v polských horách? Užijte si koktejl odpočinku i zábavy. Neomezené wellness s bazénem, vířivkou i saunou a chutnou polopenzi doplňte turistikou a návštěvou lázní nebo zábavního parku v Rabka-Zdróji, které je vzdálené jen pár kilometrů.

O ubytování

Hotel Kompleks Beskid *** se nachází v klidném městečku Spytkowice jen 20 km od hranic se Slovenskem. Okolí hotelu je protkané turistickými a cyklistickými trasami, na kterých můžete objevovat krásy polského pohraničí.

V nedalekém městě Rabka-Zdroj (10 km) najdete nejen vyhlášené lázně, ale také zábavní park Rabkoland s vyhlídkovým kolem, vikingskou vesnicí, horskou dráhou a dalšími atrakcemi. Nenechte si ujít ani návštěvu Muzea Goralé i Zbojnikow, kde se můžete podívat, jak se žilo v Polsku před lety. Autentický zážitek vám nabídne i Chocholów (22 km) se zachovalou goralskou vesnicí. Nedaleko najdete také Chochołowskie termální lázně (24 km), kde si odpočinete ve vyhřívaných bazénech nebo v saunovém světě.

Přímo před hotelem je stanice lanovky lyžařského střediska Spytkowice, které nabízí čtyři sjezdovky různých obtížností. Pokud by vám toto středisko bylo malé, perfektním cílem pro vás bude Białka Tatrzańska (32 km). Zde se totiž spojila rovnou tři lyžařská střediska, a vy se tak do sytosti vyřádíte na 22 sjezdovkách.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v příjemně zařízených a pohodlných dvoulůžkových pokojích s vlastní koupelnou se sprchovým koutem a TV, samozřejmě nechybí ani WiFi připojení. Výhodou je také balkón s výhledem na okolní hornatou krajinu.

  • Pokoje typu Standard jsou menší (18 m²) a mají dvě oddělené postele, které lze spojit do jednoho dvoulůžka. Do pokoje je možné přidat navíc přistýlku.

  • Pokoje Deluxe jsou prostornější (27 m²) a luxusněji vybavené. Ke spaní vám zde poslouží komfortní manželská postel. I tento typ pokojů umožňuje přistýlku.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci s příjemnou domácí atmosférou si vychutnáte vynikající pokrmy z čerstvých lokálních surovin. Specialitou šéfkuchaře jsou regionální jídla s prvky středoevropské kuchyně. Přímo od hotelu pak vede lanovka, která vás doveze k jedinečnému hostinci v alpském stylu, odkud je krásný výhled na Babí horu, Spytkowice a dokonce Tatry. Od jara do podzimu probíhají v dřevěné chatce hned vedle hotelu oblíbené grilovací večery.

Kde budete relaxovat?

Hoďte na dovolené starosti za hlavu a dopřejte si ten pravý odpočinek v náručí přírody. Poznávání okolních krás zde můžete neomezeně prokládat pobytem v hotelové wellness zóně. Čeká vás tady prostorný krytý bazén, vířivka a finská sauna. Dopřejte si také některou z příjemných masáží či kosmetických procedur.

Něco navíc

Chcete-li si odpočinout i aktivně, využijte možnost zahrát si biliard, stolní tenis anebo si zajít do hotelového fitness. Za poplatek si můžete vypůjčit i kola a vrhnout se na objevování okolí.

Kompleks Beskid ***

Kompleks Beskid ***

Spytkowice 135A , Spytkowice
Polsko

Provozuje společnost:
Hurtownia Materiałów Budowlanych Import Export Stanisław Majchrowicz Spólka Jawna IČ: 490496702


+48 18 26 88 920

rezerwacje@kompleksbeskid.pl

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 10 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Fitness
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Přednáškový sál
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
15,8 km
Vzdálenost od lázní
15,8 km
Zastávka
0,6 km
Aquapark
35 km
Sjezdovka
50 m
Běžkování
50 m