Navštivte polské Krkonoše a prožijte dovolenou v Hotelu Corum *** se snídaní formou bufetu a vstupem do bazénu a finské sauny. Z Česka to nemáte daleko a čekají vás skvělé výlety k vodopádům, na rozhledny či jen tak do přírody. Navíc budete jen 3 km od lanovky na Sněžku.

Ověřeno Travelkingem

“V Hotelu Corum jsme strávili příjemné 3 dny. Vybavení je sice starší, ale vše je udržované a čisté. Jídlo bylo vynikající, snídaňový bufet bohatý a večeře velmi chutné. Personál byl velice přátelský. Vířivka byla sice dočasně mimo provoz, ale po celodenním lyžování nám příjemně zpestřil večer i bazén. Hotel stojí v hezké lokalitě, sice na okraji města, takže je vhodné mít s sebou auto a k lyžařským vlekům si dojet, ale za ten noční klid to stojí. V okolí je mnoho turistických atrakcí, takže se sem určitě vyplatí přijet nejen v zimě, ale i v létě.”

Aneta Ráztokayová - Obchodní tým
Osobně ověřeno v: Únoru 2020

O ubytování

Hotel Corum *** v polském lázeňském městě Karpacz je ideální destinací pro milovníky turistiky i ty, kdo touží po ničím nerušeném odpočinku. Okolí je protkané turistickými stezkami a nabízí skvělé podmínky pro poznávání polské strany Krkonoš.

Zdolejte Sněžku směrem z Polska – lanovka na nejvyšší českou horu je od hotelu vzdálena pouze 3 km. Vyrazte také ke zřícenině hradu Chojnik (16,6 km) či k vodopádu Kamieńczyk (30 km). Zajímavým zpestřením bude exkurze ve sklárně Julia (20,4 km) nebo výlet do podzemní expozice o těžbě ve vedlejším městečku Kowary (7,5 km).

Nedaleká lyžařské střediska Stok Relaks (1,2 km) a Winterpol (5 km) poskytuje skvělé zázemí pro zimní sporty. Skvěle vybavené ski areály najdete také ve Sklářské Porubě (27,2 km) nebo v Peci pod Sněžkou (37,3 km) na české straně hranice. Dokonalý relax pak zažijete v nedalekém vodním parku Tropikana (5,3 km) s mnoha bazény a saunovým světem.

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve standardních pokojích, které jsou vybaveny televizí, WiFi připojením, posezením a vlastní koupelnou se sprchou nebo vanou a ručníky. Některé pokoje mají balkón.

Na čem si pochutnáte?

V útulné hotelové restauraci s terasou si každé ráno vychutnáte snídani ve formě bufetu. V průběhu dne si můžete dle libosti objednávat pokrmy z jídelního lístku.

Kde budete relaxovat?

Po dni stráveném v nádherné okolní horské přírodě není nic lepšího než si odpočinou u bazénu a ve finské sauně.

Hotel Corum

Hotel Corum

ul. Kościuszki 12-14 , Karpacz
Polsko

Provozuje společnost:
Corum Sp. Z o.o. IČ: 364906030


+48 883 520 700

recepcja@corum.pl

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 10 €/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Konferenční místnost
Baby friendly
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,6 km
Vzdálenost od lázní
15,7 km
Zastávka
2,2 km
Sjezdovka
1,2 km
Běžkování
1,2 km

Tipy na výlet

Česká poštovna na Sněžce

Česká poštovna na Sněžce Tip na výlet

Česká Poštovna na vrcholu naší nejvyšší hory Sněžky (1 603 m n. m.) je jednoznačně nejvýše umístěnou stavbou u nás. Využijte tedy unikátní příležitosti a pošlete třeba pohled nebo dopis z tohoto místa. Po výšlapu se můžete těšit také na občerstvení a především vyhlídkovou terasu na střeše poštovny s nádherným výhledem do Čech i Polska. Poštovní směrovací číslo Sněžky je 542 91.

Otevírací doba:

  • Vždy úterý-neděle od 10:00 do 16:00 hodin
Cieplické termální lázně
Cieplické termální lázně
Jelenia Góra
Jelenia Góra
Lázeňské městečko Świeradów-Zdrój
Lázeňské městečko Świeradów-Zdrój