Když pobyt v Budapešti, tak rovnou v samotném centru! Hotel Benczúr *** leží jen kousek od Zoologické a botanické zahrady a také od krásného hradu. Nabízí ubytování v komfortních pokojích, chutné snídaně a pobyt pro dítě do 12 let zdarma.

O ubytování

Hotel Benczúr *** se nachází v centru Budapešti v blízkosti zastávky metra, autobusu i vlaku. Naproti hotelu se rozprostírá krásný park s hradem Vajdahunyad (850 m) a zoologickou i botanickou zahradou (1 km). Na břehu Dunaje najdete muzea, restaurace a také lodě nabízející romantickou projížďku. Při pobytu v maďarské metropoli byste neměli vynechat návštěvu Budínského hradu, budovy Parlamentu a Rybářské bašty (4,5 km).

Za odpočinkem se vypravte do některých z vyhlášených místních termálů, v Budapešti jich najdete celé desítky. Pravděpodobně nejznámější jsou lázně Széchenyi (1,1 km), které jsou s 21 termálními bazény největším léčebným lázeňským komplexem v Evropě. Za druhé nejslavnější se označují lázně Gellért (4,2 km) v překrásné secesní budově. Za návštěvu stojí i lázně Rudas (3,8 km), založené v roce 1550 nebo lázně Lukács (4 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v pohodlném dvoulůžkovém pokoji laděném do historického stylu. Všechny jsou vybaveny televizí, telefonem, WiFi připojením, minibarem a vlastní koupelnou s fénem.

  • Pokoje Economy mají 16 m² a díky možnosti přistýlky ubytují až 3 osoby. Některé z pokojů jsou klimatizované a mohou být vybavené manželskou postelí i oddělenými jednolůžky. V koupelně mají tyto pokoje vanu.

  • Pokoje Superior jsou stejně velké (16 m²) a také umožňují přistýlku. Na rozdíl od varianty Economy jsou ale všechny klimatizované a navíc mají balkon. I u tohoto typu pokojů najdete manželskou postel nebo oddělená lůžka, v koupelně je potom sprchový kout.

Na čem si pochutnáte?

Ráno si v příjemné hotelové restauraci Zsolnay vychutnáte maďarské i mezinárodní speciality v moderním pojetí. V pestré nabídce najdete i lehká a vegetariánská jídla.

Hotel Benczúr ***

Hotel Benczúr ***

Benczúr u.35. , Budapest
Maďarsko

Provozuje společnost:
Autonom-Észt-Szef Vagyonkezelő Kft. IČ: 01-09-266727


+36 1 479 5650

info@hotelbenczur.hu

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 8 537 Ft/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 5 000 Ft/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Půjčovna kol
Konferenční místnost

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,6 km
Vzdálenost od lázní
0,9 km
Zastávka
0,4 km
Aquapark
11,5 km