Dopřejte si jedinečný pobyt ve 3* budově v Hotelu Kálvária se vstupem do wellness s finskou a infra saunou, párou, vířivkou a relaxačním areálem. V ceně je také bohatá polopenze, baby friendly servis a dítě do 6 let zcela zdarma.

O ubytování

Hotel Kálvária *** se nachází v blízkosti historického středu města Györ. Nechte se okouzlit příjemnou atmosférou, barokními památkami i vyhlášenými farmářskými trhy.

Za návštěvu rozhodně stojí Pannonhalmské arciopatství (25 km), které je součástí Seznamu dědictví UNESCO a je jednou z nejstarších maďarských památek. Těšit se můžete na zahradu s mnoha druhy vzácných květin. S dětmi rozhodně vyrazte do nedaleké ZOO Xantus János (4 km) s exotickými zvířaty, z nichž některá můžete i nakrmit.

Lákadlem pro delší výlet je ostrov Szigetköz (30 km), chráněná krajinná oblast, jejíž nádhernou přírodu můžete objevovat pěšky, na kole, na lodi i z koňského sedla. Návštěvu ostrova si užijí i milovníci zvířat, najdou zde totiž oboru Dodo s divokými prasaty, jeleny, daňky a muflony. Součástí obory jsou také hřiště a atrakce pro děti.

A pokud si chcete po celém dni odpočinout, není nic lepšího, než se vydat do termálních lázní. Lázně Mosonmagyaróvár (34 km) fungují již od roku 1969 a nabízejí 7 bazénů s léčivou vodou, rozmanité ozdravné procedury i dětský bazén a skluzavky.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v pohodlném dvoulůžkovém pokoji typu Standard vybaveném LCD televizí, WiFi připojením, trezorem, minibarem, telefonem a vlastní koupelnou se sprchou a fénem. V pokoji najdete manželskou postel a v případě potřeby je možné přidat navíc i přistýlku. Všechny pokoje jsou klimatizované.

Na čem si pochutnáte?

V elegantní hotelové restauraci Gault & Millau 11 se zaměřují na speciality maďarské i mezinárodní kuchyně včetně pestrého sezónního menu. V nabídce jsou také jídla pro vegany a osoby s potravinovými intolerancemi. Každé ráno si vychutnáte bohatou bufetovou snídani. Večer se podávají večeře bufetovou nebo servírovanou formou. Zábavu i osvěžující nápoje si užijete v Cross Drink baru, kde si můžete zahrát kulečník, šipky i stolní fotbálek.

Kde budete relaxovat?

Těšit se můžete na dokonalý odpočinek v hotelovém Magnolia Spa Wellness centru. Najdete zde vířivku a finskou, aroma i infra saunu. Nechybí ani pohodlná lehátka k odpočinku. Zpříjemnit den si můžete také některou z masáží, včetně aromaterapeutické nebo japonské Shiatzu masáže.

Cestujete s dětmi?

Na malé hosty čeká spousta zábavy na venkovním hřišti v hotelové zahradě i v herně.

Něco navíc

V hotelovém Cross Drink baru na vás kromě oblíbeného nápoje čeká kulečník, šipky a stolní fotbálek. Pro aktivní jedince je k dispozici fitness.

Hotel Kálvária ***

Hotel Kálvária ***

Kálvária utca 22/d , Győr
Maďarsko

Provozuje společnost:
Helen-Dent Kft. IČ: 11133575-2-08


+36 96 510 800

info@hotel-kalvaria.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 9 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 5 €/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Fitness
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Baby friendly
Minibar
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
3 km
Vzdálenost od lázní
2,1 km
Zastávka
1 km