Ubytujte se na břehu Dunaje ve 4* luxusním The Aquincum Hotelu Budapest **** s výhledem na Margaretin ostrov a užijte si pobyt plný wellness s termálními bazény a saunami. V ceně jsou také snídaně formou bufetu a 20% sleva na masáže.

Věděli jste, že...?

Hotel Aquincum se pyšní hned dvěma zajímavostmi. Byl postaven v roce 1991 na břehu Dunaje, aby mohl čerpat termální vodu z Markétina ostrova přímo přes řeku. Druhá se týká jeho názvu. Hotel byl pojmenován po římské osadě Aquincum, která byla založena v oblasti dnes známé jako Óbuda. Ta se nacházela na pravém břehu Dunaje a byla centrem starověké římské provincie, která termální vodu využívala k proslulým veřejným lázním i jako podlahové vytápění.


O ubytování

The Aquincum Hotel Budapest **** se nachází v historické části města. V bezprostředním okolí si můžete užívat jedinečné atmosféry středověkých uliček, ve kterých najdete spoustu restaurací, kaváren a vináren. Při pobytu v Budapešti byste rozhodně neměli vynechat návštěvu Budínského hradu, budovy Parlamentu či Rybářské bašty (6 km). Za neopakovatelnou romantikou se vyjdete po setmění k břehům řeky Dunaj (200 m). Oblíbeným cílem turistů je také zahrada Városliget (5 km), jejíž součástí je hrad a zoologická i botanická zahrada. Do čtvrti kolem Budínského hradu a k malebným břehům Dunaje se vyprate za památkami UNESCO.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v pokoji Superior, který je laděn do příjemně hřejivých barev. Pokoje jsou vybaveny klimatizací, telefonem, satelitní televizí, rádiem, WiFi připojením, trezorem, minibarem, rychlovarnou konvicí a vlastní koupelnou s fénem i županem. Do pokoje Superior se vejde 1 přistýlka. Pro rodiny je ideální pokoj Family, do kterého se pohodlně vejdou až 4 osoby. Jedná se o dva Superior pokoje, které jsou propojené dveřmi, nechybí ani 2 koupelny a již výše zmíněné vybavení pokojů. (Za pokoj Family už se nehradí další příplatky).

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci se podává bohatá snídaně ve formě bufetu s tradičními maďarskými i mezinárodními pokrmy. Večeři si můžete vybrat z nabídky jídelního lístku. Suroviny jsou vybírány s důrazem na lokální původ a sezónnost. Lehké občerstvení, osvěžující nápoj a kávu vám rádi připraví v The River Baru. Během letní sezony je v provozu terasa s nabídkou nápojů.

Kde budete relaxovat?

Pokud zatoužíte po odpočinku, zavítejte do hotelového Aronia Wellness Centra & Spa. Vyberete si zde z různých procedur (masáže, koupele, zkrášlující rituály a další). Anebo rovnou skočte do jednoho z bazénů a relaxujte ponořeni do termální vody. K dispozici jsou i sauny. Pro aktivní jedince je tu fitness centrum. Pokud dostanete chuť na něco dobrého, vyzkoušejte Spa Bistro.

The Aquincum Hotel Budapest ****

The Aquincum Hotel Budapest ****

Árpád fejedelem útja 94. , Budapešť
Maďarsko

Provozuje společnost:
Thermal Hotel Aquincum Zrt. IČ: 01-10-044610


+36 1 436 4100

reservation@aquincumhotel.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Restaurace
Fitness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
6 km
Vzdálenost od lázní
3,5 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
2,1 km